خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب پای ثابت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی یزد است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 14:43
استاندار یزد با بیان این که امروز کتاب پای ثابت اغلب فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در استان است، خواستار تمرکززدایی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و اجتماعی کشور شد.
يزد،كتاب،فرهنگي،مراسم،اجتماعي،كشور،استان،حوزه،كتابخواني،پايت ...

ایسنا/یزد استاندار یزد با بیان این که امروز کتاب پای ثابت اغلب فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در استان است، خواستار تمرکززدایی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و اجتماعی کشور شد.
«محمدعلی طالبی» در مراسم روز کتاب،‌ کتابخوانی و کتابدار که امروز با حضور وزیر ارشاد و دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در یزد پایتخت کتاب ایران برگزار شد، ضمن قدردانی از برگزارکنندکان این مراسم عنوان کرد: برگزاری این مراسم در استان یزد از چند جهت برای استان حائز اهمیت است.
وی برگزاری این مراسم فرهنگی، خارج از پایتخت با توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی استان‌ها را نکته حائز اهمیتی خواند و گفت: ما از کشورهایی هستیم که عمده رویدادهای فرهنگی و اجتماعی را در مرکز و پایتخت کشور برگزار می‎کنیم در صورتی که در کشورهای پیشرفته اینگونه نیست.
وی با تاکید بر تمرکززدایی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و اجتماعی در کشور، ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی سایر استان‌های کشور این موضوع مورد اهتمام همه مسئولان کشور قرار گیرد.
استاندار خاطرنشان کرد: این مراسم در استان یزد در حالی برگزار می شود که شهر یزد به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شده که از موضوعات مورد اهمیت در این رویداد است و در این رابطه عنایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای انتخاب شایسته یزد به عنوان میزبان مراسم گرامیداشت روز کتاب، ‌کتابخوانی و کتابدار کمال تشکر را داریم.
وی در ادامه به فعالیت‌های انجام شده در حوزه کتاب در این استان اشاره و تاکید کرد: خوشبختانه امروز کتاب پای ثابت اغلب فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته و نام کتاب بهانه‌ای برای بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی در استان یزد شده است.
طالبی در پایان نیز گفت: امیداوریم با همت همه دستگاه‌های دولتی، مردم نهاد و خیرین تا پایان امسال کتابخانه مرکزی یزد نیز تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.
«جمال‌الدین عزیزی» شهردار یزد هم در این مراسم با اشاره به این که کتابخانه، کتابدار و کتاب، ابزاری برای پرورش «کتابخوان» هستند، گفت: بر این اساس داشتن افراد کتابخوان می‌تواند گواهی بر نتیجه مطلوب فعالیت‌های حوزه کتاب و کتابخوانی باشد اما متأسفانه امروز با وجود همه اقدامات و زحمات صورت گرفته در این حوزه، وضعیت خوبی در حوزه کتابخوانی نداریم.
وی با تاکید بر این که باید کاری انجام دهیم که نهضت کتابخوانی در شهرها و کشورمان ایجاد شود، گفت: به نظر می‌رسد در این زمینه یکی از مهم‌ترین عوامل در ایجاد این حرکت، کتابداران و فضای کتابخانه‌های ما هستند.
شهردار یزد یادآور شد: این کتابداران با انگیزه هستند که می‌توانند مراجعان را جذب فضای دلنشین کتابخانه‌ها کنند و با معرفی کتاب‌های مناسب به آنها، زمینه کتابخوان شدن آنها را فراهم کنند.
عزیزی در پایان نیز خاطرنشان کرد: در این راستا معرفی و تقدیر از کتابخوان‌های برتر می‌تواند باعث اتفاقات خوبی در این حوزه شود و شهرداری یزد آمادگی کامل برای همکاری در زمینه معرفی و تقدیر از کتابخوانان برتر دارد.
انتهای پیام