خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای لرستان بارانی می‌شود/ بارش سنگین برف در مناطق شمالی استان

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 13:36
مدیرکل هواشناسی لرستان با بیان اینکه سامانه‌های بارشی دائم در حال تغیر وضعیت هستند، گفت: بارندگی‌ها از ظهر جمعه تا پایان روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.
هواشناسي،لرستان،استان،بارشي،مرادپور

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، بهروز مرادپور ظهر امروز در شورای مدیریت بحران لرستان اظهار داشت: با توجه به تجهیزات سازمان هواشناسی استان، پیش بینی‌ها برای ایام یک هفته آینده به طور مطلق صحیح نیست.
وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی دائم در حال تغیر وضعیت هستند، افزود: بارندگی‌ها از ظهر جمعه تا پایان روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی لرستان بیان کرد: در طول این مدت دمای استان بین 4 تا 8 درجه سلسیوس کاهش می‌یابد.
مرادپور با اشاره به اینکه در این سامانه بارشی شاهد بارش برف خواهیم بود، تصریح کرد: در گردنه‌های استان به علت بارش سنگین برف، احتمالا جاده‌ها مسدود شوند.
وی با بیان اینکه شول‌آباد و سپیددشت بیشترین بارش‌ها را خواهد داشت، خاطرنشان کرد: بر اساس نقشه‌ها احتمالا میزان بارش‌ها بین 20 تا 40 میلیمتر خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی لرستان عنوان کرد: اخبار تکمیلی که از دقت بالاتری برخوردار بوده، در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/م