خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف محموله 2120 تنی کاشی در گمرک ساوه؛ صاحب کالا بخشنامه گمرک و وزارت صمت را جعل کرد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 آبان 1398 - 10:20
مدیر گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه از کشف محموله 2120 تنی کاشی در گمرک شهرصنعتی کاوه ساوه با جعل بخشنامه گمرک و وزارت صنعت توسط صاحب کالا خبر داد.
گمرك،كاشي،اظهارنامه،گمركات،ساوه،اميدي،كالاي،كالا،صاحب

فرامرز امیدی به خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به کشف محموله 2 هزار و 120 تنی کاشی در گمرک شهر صنعتی کاوه ساوه اظهار داشت: در این پرونده، صاحب کالا با جعل بخشنامه گمرک جمهوری اسلامی ایران و وزارت صنعت و درج نام خود به عنوان یکی از شرکت‌های مجاز به صادرات کاشی و بارگذاری آن در اسناد ضمیمه اظهارنامه ها قصد فریب کارشناسان گمرک را داشت.
وی افزود: البته با هوشیاری و تیزبینی کارکنان و هماهنگی قبلی مدیریت و حراست گمرک با گمرکات مرزی مقصد اظهارنامه‌ها و با همکاری عالی آن گمرکات مانند کالای موضوع به صورت دور اظهاری در سامانه جامع امور گمرکی در راستای تسهیلات پیش بینی شده گمرک به صاحبان کالای تجاری و تولید کنندگان در سال رونق تولید اظهارشده بودند و در این مسیر دیگر صاحب کالا و کامیون‌های حامل به صورت فیزیکی به گمرک مراجعه نمی‌کنند، تعدادی از کامیون‌ها توقیف و پرونده جهت سیر مراحل قانونی بعد از تکمیل نهایی به مراجع رسیدگی کننده ارجاع خواهد شد.
امیدی بیان کرد: این محموله‌ها که طی 8 فقره اظهارنامه تنظیم شده بودند شامل 56 هزار و 330 کارتن کاشی به ارزش 126 هزار و 720 دلار معادل یک میلیارد و 600 میلیون ریال برآورد شده‌اند.
انتهای پیام/716/ش