اجرای ۱۱۹ برنامه علمی و فرهنگی دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۱۱۹ برنامه فرهنگی و علمی دفاع مقدس در این استان خبر داد.

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۱۱۹ برنامه فرهنگی و علمی دفاع مقدس در این استان خبر داد.
امیرعباس آسمند روز چهارشنبه 22 آبان در بازدید از غرفه ایسنا در دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به انجام کارهای علمی و فرهنگی توسط این نهاد، گفت: تمام برنامه های 6 ماهه این بنیاد تحقق پیدا کردند.
مدیرکل بنیاد نشر و حفظ ارزش های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مهم ترین برنامه ای که امسال در دستور کار داریم " دانشنامه استانی دفاع مقدس" است که با همکاری دانشگاه یاسوج تاکنون ۲۸۰ مدخل شناسایی کردیم.
وی با بیان اینکه این کار توسط تیم خبره دانشگاهی پیگیری می شود، اظهار کرد: تلاش بر این است امسال ۱۳۰ مقاله و پرونده علمی برای دانش نامه استانی دفاع مقدس استان تدوین شود.
آسمند خاطرنشان کرد: ان شاءلله پایان سال ۹۹ مقالات و پرونده ها به پایان می رسد.
وی هم چنین از اجرای مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس خبر داد و افزود: این مرکز با ۱۳ هزار متر مربع خاکبرداری آن انجام شده است.
آسمند با بیان اینکه کارهای مهم فرهنگی در بنیاد انجام گرفته است، بیان کرد: تاکنون ۱۱۰ کتاب به چاپ رسیده و امسال تدوین ۴۱ کتاب را در دستور کار داریم.
انتهای پیام