خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه صنایع تبدیلی رویکرد جدی دولت برای توسعه گلستان است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 16:05
استاندار گلستان گفت: یکی از مهم‌ترین رویکردهای دولت در استان، ایجاد صنایع تبدیلی در هر شهرستان با محوریت یک محصول خاص است. توسعه این صنایع به طور قطع افزایش ارزش افزوده را به همراه خواهد داشت و وضعیت اقتصادی استان را بهبود می‌دهد.
استان،پرداخت،گلستان،توليدي،واحدهاي،تسهيلات،صنايع،ايجاد،توسعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، هادی حق‌شناس ظهر امروز در پنجاه و دومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی در استان اظهارداشت: رفع موانع تولید، کمک به اشتغال و حل مشکلات تولیدکنندگان باید با جدیت در استان دنبال شود.
وی یکی از مزیت‌های مهم استان را بخش کشاورزی و تولید 92 نوع محصول زراعی برشمرد و گفت: برای توسعه اقتصادی قرار نیست صرفاً به دنبال ایجاد کارخانه‌های بزرگ باشیم بلکه ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی نیز می‌تواند ما را به این هدف برساند.
استاندار گلستان افزود: یکی از مهم‌ترین رویکردهای دولت در استان، ایجاد صنایع تبدیلی در هر شهرستان با محوریت یک محصول خاص است.
توسعه این صنایع به طور قطع افزایش ارزش افزوده را به همراه خواهد داشت و وضعیت اقتصادی استان را بهبود می‌دهد.
وی با اشاره به پرداخت 270 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان ادامه داد: طبق آخرین آمارهای رسمی ارائه شده، استان گلستان از نظر نسبت پرداخت تسهیلات به سپرده‌های بانکی جزو 4 استان برتر کشور است که بالاترین سطح پرداخت را دارد.
حق‌شناس گفت: بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاران عملکرد خوبی داشتند و با تداوم این روند تا پایان امسال تلاش می‌کنیم مشکلات تعداد دیگری از واحدهای تولیدی را برطرف کنیم.
وی افزود: به اذعان سفرای کشورهای چین، ترکمنستان و قزاقستان که برای شرکت در جشنواره بین‌المللی اقوام در استان حضور یافته‌اند، استان گلستان در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، گردشگری، بازرگانی و غیره دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است که ما در استان باید بتوانیم این ظرفیت‌های بالقوه را به فعلیت برسانیم.
انتهای پیام/582/ ت