خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس در مشهد آغاز به‌کار کرد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 14:55
امروز شانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس به همت انجمن ام‌اس خراسان رضوی و با همکاری انجمن ام‌اس ایران و انجمن‌های مغزواعصاب ایران و خراسان رضوی در مشهد آغاز به‌کار کرد.
كنگره،انجمن،كشور،شانزدهمين،اعصاب،مغز،خراسان،برگزاري،كشورهاي

ایسنا/خراسان رضوی امروز شانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس به همت انجمن ام‌اس خراسان رضوی و با همکاری انجمن ام‌اس ایران و انجمن‌های مغزواعصاب ایران و خراسان رضوی در مشهد آغاز به‌کار کرد.
دکتر ابراهیم پوراکبر در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص شانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس، اظهار کرد: هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات نوین علم پزشکی در ارتباط با فیلد بیماری‌های مغز و اعصاب به ویژه ام‌اس بود.
همچنین برگزاری کارگاه‌های جدید در ارتباط با داروهای نوین ام اس و تبادل اطلاعات متخصصان خارج از کشور با متخصصانی که در داخل کشور مشغول به فعالیت هستند به اشتراک گذاشته می‌شود.
دبیر اجرایی شانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس، تصریح کرد: در کنگره امسال بالغ بر 400 نورولوژیست از سراسر کشور به ویژه جوانان را دعوت کردیم.
قرار است در این کنگره پنج کارگاه و یا سمپوزیوم آموزشی برگزار شود که در این کارگاه‌ها اطلاعات دارویی و درمان‌های جدید توسط اساتید ام‌اس بازگو خواهد شد.
وی بیان کرد: خروجی برگزاری این کنگره در راستای برگزاری کنگره‌های ام‌اس دیگری که سالیانه برگزار می‌شود، است.
اکبرپور خاطرنشان کرد: این کار حاصل تلاش انجمن مغز و اعصاب ایران، انجمن مغز و اعصاب خراسان و انجمن ام اس خراسان است که امیدواریم موجب خیر و برکاتی برای بیماران بشود.
گفتنی‌ست شانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس به مدت دو روز در مشهد برگزار می‌شود.
گروه هدف این کنگره متخصصین مغز و اعصاب هستند.
آشنایی با داروهای جدید در بیماری ام‌اس، آشنایی با روش‌های تشخیصی تصویربرداری جدید در ام‌اس، مروری بر تازه‌های تشخیصی و درمانی آنسفالیت‌های اتو ایمن، مروری بر اقدامات توانبخشی و باز توانی بیماران ام اس، و...
از محورها و مباحث مهم این کنگره هستند.
300مهمان از دانشگاه‌های سراسر کشور و نیز از کشورهای اروپایی، آمریکا و کشورهای خاورمیانه و حاشیه‌ خلیج فارس در کنگره حضور دارند که ۴۰ نفر آنان را مهمانان خارجی تشکیل می‌دهند.علاوه‌بر سخنرانی اساتید برجسته از سراسر کشور، اساتید بین‌المللی از کشورهای آمریکا، دانمارک، آلمان، سوئد و کشورهای عربی هم در این کنگره سخنرانی می‌کنند.
انتهای پیام