خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"تسنیم" یکی از ارکان جریان رسانه‌ای مقاومت است

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 13:49
مدیرعامل خبرگزاری فارس با تبریک هفتمین سالگرد تاسیس خبرگزاری تسنیم تاکید کرد: تأسیس خبرگزاری ارزشمند تسنیم، یکی از بشارت‌های شیرین برای این جبهه مقتدر اما مظلوم بود که اکنون بعد از گذشت 7 سال به یکی از ارکان جریان رسانه‌ای مقاومت تبدیل شده است.
خبرگزاري،تسنيم،جبهه،هفتمين،سالگرد،مديرعامل،مقاومت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مدیرعامل خبرگزاری فارس طی پیامی، هفتمین سالگرد تاسیس خبرگزاری تسنیم را به مجید قلی‌زاده، مدیرعامل محترم خبرگزاری تسنیم، تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
«همانطور که مستحضرید رسانه‌ها در دنیای امروز در رقابتی نفس‌گیر با یکدیگر، برای مردم تصویرها و روایت‌ها را می‌سازند تا نگاه مردم را از حقیقت دور کنند و بر عقول‌الناس، لگام‌های مجازی بزنند.
در نقطه مقابل، رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی و مقاومت، در این نبرد نابرابر و نامتقارن، مجاهدانه تلاش می‌کنند تا تصویر شفافی از واقعیت تلخ و ظالمانه سلطه‌گری جبهه باطل بر دنیای امروز و روایتی صادقانه از مقابله سپاه حقیقت با آن ارائه دهند و عقل‌ها را هوشیار کنند.
و مگر غایت جنگ نرم جز این است؟
تأسیس خبرگزاری ارزشمند تسنیم در سال 1391 یکی از بشارت‌های شیرین برای این جبهه مقتدر اما مظلوم بود که اکنون بعد از گذشت 7 سال به یکی از ارکان جریان رسانه‌ای مقاومت تبدیل شده است.
لذا با گرامی‌داشت هفتمین سالگرد تاسیس خبرگزاری تسنیم، بر خود فرض می‌دانم تا از تلاش‌های خالصانه شما و همکاران عزیز و جهادگرم در خبرگزاری تسنیم در طی در این سال‌ها تشکر و قدردانی کنم و خاضعانه از وجود مقدس حضرت بقیة‌الله الاعظم توفیقات بیشتر شما را در ادامه موفق این مسیر سخت اما روشن، مسئلت نمایم.»
انتهای پیام/