خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز مطالعات فاز صفر محور لرستان ـ نجف؛ 600 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کریدور غرب قرار می‌گیرد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 12:13
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور با اشاره به آغاز مطالعات فاز صفر محور لرستان-نجف گفت: 600 میلیارد تومان به عنوان تسهیلات در اختیار کریدور غرب قرار می‌گیرد تا سرمایه‌گذاران در صورت دریافت وام و تسهیلات بتوانند استفاده کنند.
كريدور،غرب،استان،عنوان،كشور،محور،تسهيلات،قرار،كدخدازاده،آزادراه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد،محمدرضا کدخدازاده ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان لرستان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کریدور غرب یکی از کریدورهای نمونه کشور است اظهار داشت: ما دو کریدور را در کشور تعریف کردیم که یکی از آن‌ها کریدور غرب است که از مرز بازرگان تا بندر امام ادامه دارد و پنج استان را دربرمی‌گیرد.
وی با تاکید به اینکه هیئت دولت و سازمان برنامه و بودجه از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌ شده در قانون از جمله بحث‌ سرمایه‌گذاری را در کریدور غرب استفاده کرده‌اند، افزود: براساس آخرین جلسات برگزار شده با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی 600 میلیارد تومان به عنوان تسهیلات در اختیار کریدور غرب قرار داده تا سرمایه‌گذاران در صورت دریافت وام و تسهیلات بتوانند آن را به عنوان استهلاک سود تسهیلات استفاده کنند.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور عنوان کرد: پکیج و بسته‌ای نیز برای سرمایه‌گذارانی که در هر یک از پنج استان کریدور غرب سرمایه‌گذاری می‌کنند آماده شده است.
وی با اشاره به اینکه با استانداران این پنج استان تعامل برقرار شده تا موارد جذاب سرمایه را مانند معادن، کشاورزی و ظرفیت‌ استان‌ها در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند، بیان کرد: در صورت سرمایه‌گذاری هولدینگ‌ها این کریدور قابلیت بهره‌برداری را در دو تا سه سال آینده دارد و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.
کدخدازاده در ادامه در مورد وضعیت محور سیمره-بابازید استان لرستان خاطرنشان کرد: در حوزه راه‌ و شهرسازی محوری تحت عنوان محور لرستان-نجف تعریف شده است که در آن طرح‌های مختلفی به عنوان جذاب سرمایه در حال تجمیع است و اگر محور سیمره- بابازید نیز در این مسیر قرار گیرد سرمایه‌گذار راه را با توجه به مسائل اجتماعی و شهرهای سر مسیر در نظر می‌گیرد.
وی با بیان اینکه مطالعات فاز صفر محور لرستان-نجف آغاز شده است، تصریح کرد: امیدوار هستیم که این قضیه کار خودش را طی کند تا بتوانیم سرمایه‌گذاری در این زمینه پیدا کنیم که مرکز کشور را به عراق و عتبات عالیات وصل کند.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل‌ و نقل کشور در مورد وضعیت آزادراه خرم‌آباد-اراک گفت: یکی از آزادراه‌های مورد تاکید ما آزادراه خرم‌آباد-اراک است که در صورت مساعد بودن شرایط جوی سرمایه‌گذاران آن به‌دنبال افتتاح قسمت خرم‌آباد تا بروجرد در سال 98 است و در صورت مطلوب نبودن شرایط جوی و بارش‌ها حداکثر تا بهار با تابستان سال آینده قسمت اول آن به بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای پیام/641/ح