خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انقلاب با پشتوانه مردم قدرتمندانه پیش می‌رود/کاستی‌ها بایدرفع شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 بهمن 1397 - 13:18
اردبیل - معاون رئیس جمهور با اشاره به جشن ۴۰ سالگی انقلاب تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با اتکا به اراده و پشتوانه مردم به دستاوردهای ارزشمندی دست یافته و همچنان قدرتمندانه پیش می‌رود.
انقلاب،اسلامي،ايران،جنگ،تفكر،كشور،نوبخت،پيروز،تاكيد،شرايط،نظ ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت ظهر دوشنبه در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن اردبیل اضافه کرد: براساس گزارش آمار ایران بیش از ۶۶ میلیون نفر از جمعیت کنونی ایران به دلیل شرایط سنی یا انقلاب را ندیده و یا طوری نبوده که در کرده باشند.
وی با بیان اینکه در این شرایط باید امروز برای این جمعیت پاسخ داشته باشیم، یادآور شد: آنچه امروز برای آنها می توان گفت این است که آیا اهداف انقلاب که متشکل از سه واژه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است، محقق شده است.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: بی شک آن همه خونی که برای استقلال کشور داده شد مقدس بوده و امروز شاهد به ثمر نشستن این جانفشانی ها هستیم، و آزادی که واژه مشترک همه جوامع بوده و امروز از آن برخورداریم قطعا هدف مقدسی بود که باید با معیارهای جهانی تحسین شود.
وی با بیان اینکه در ابتدای قرن بیستم چهار تفکر و ایدئولوژی نازیسم، فاشیسم، سوسیالیسم و کاپیتالیسم به دنبال کسب قدرت در سطح جهان حاکم بود، ادامه داد: این چهار تفکر به عنوان دو گروه متفقین و متحدین جنگ جهانی را دامن زده که محصول آن شکست فاشیسم و نازیسم بود.
نوبخت ادامه داد: در ادامه دو تفکر پیروز نیز به جنگ هم رفتند و جنگ طولانی سرد را دامن زدند که در اوج این جنگ سرد مردم ایران انقلاب اسلامی را آغاز و به پیروزی رساندند و در حالی که دنیا منتظر بود انقلاب به کدام تفکر گرایش خواه یافت، با شعار «نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی» نظام اسلامی و الهی را بنا نهادند.
وی با بیان اینکه در این شرایط دشمنان نظام در راستای به یوغ کشاندن دوباره کشور کینه و نفرت خود را علنی کردند، متذکر شد: آنها به ترور، هشت سال جنگ تحمیلی، تحریم، کارشکنی و...
دست زدند اما با همه اینها نظام و دستاوردهای انقلاب حفظ شد رشد کرد و امروز برخلاف یاوه گویی دشمنان که می گفتند انقلاب ایران چهل سالگی خود را نخواهد دید، ما وارد دهه پنجم عمر می شویم.
معاون رئیس جمهور یادآور شد: امروز در حالی دهه پنجم عمر انقلاب را شروع می کنیم که بنا به آمار صندوق بین المللی پول دنیا، ایران هجدهمین کشور برتر اقتصادی، پانزدهمین قدرت بزرگ علمی و اولین کشور در زمینه سرعت رشد علمی است.
وی با تاکید بر اینکه در این مسیر برخی کاستی ها نیز وجود دارد که باید رفع شود، بیان داشت: نباید به خاطر برخی کاستی ها از دستاوردهای انقلاب اسلامی دست کشید، البته باید تاکید کرد که جمهوری اسلامی تنها به دنبال رفاه مردم بوده و تلاش دولت در راستای حل مشکلات است.
نوبخت در عین حال تاکید کرد که پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی حاصل مقاومت بود، چنانچه خداوند وعده داده است، لشکر خدا پیروز است و مردم ایران لشکر پیروز خداست.