خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدرسه، فراگیری در عین اثربخشی و مشارکت اصول مهم برنامه‌های قرآنی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 11:26
رشت- مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر لزوم توجه به پرورش دانش آموزان، گفت: مدرسه، فراگیری در عین اثربخشی و مشارکت پذیری را سه اصل مهم در انجام فعالیت‌های قرآنی است.
قرآن،قرآني،پرورش،آموزش،نماز،دانش،عترت،اخلاق،تحول،تربيت،آموزا ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مسیب زاده صپیش از ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از افتخارآفرینان سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت و نماز دانش آموزی و نهمین دوره مسابقات فرهنگیان گیلان در بقعه متبرکه حضرت فاطمه اخری(س) از قرآن، عترت و نماز به عنوان سه منشور ارزشمند نظام اسلامی نام برد، اظهار کرد: سند تحول بنیادی نقشه راه کشور است که توجه به تربیت تمام ساعت دانش آموزان در عرصه‌های مختلف است.
مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه عزم آموزش و پرورش بر اجرایی کردن سند تحول بنیادی است، افزود: ما بدنبال تربیت دانش آموزان در تمام عرصه‌های علمی، مذهبی، اقتصادی، ورزشی و زیستی هستیم.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب ۳۲ مرتبه از واژه جوانان استفاده کرده‌اند که نشان دهنده امید ایشان به جوانان است.
مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه محور تحول جامعه نیروی انسانی است، افزود: حافظان قرآن هر روز قهرمان و پیروز هستند و برای پیشرفت در این مسیر معنوی باید علم خود را نشر و افراد را بعنوان اساتید آینده پرورش دهیم.
مسیب زاده محوریت مدرسه، فراگیری در عین اثربخشی، توسعه مشارکت و مشارکت پذیری را سه اصل مهم در برنامه و فعالیت‌های قرآنی عنوان کرد و گفت: هر فعالیتی که از مدرسه شروع نشود باطل است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مسئول تعلیم و تربیت ۱۵ میلیون دانش آموز است، بیان کرد: همایش‌های قرآنی هیچگاه اختتامیه ندارند زیرا این فعالیت‌ها اقدامی سبز برای ادامه مسیر معنوی مکتب قرآن طی سال‌های آینده است.
اخلاق قرآنی، نبوی و محمدی منجر به اشاعه فرهنگ قرآنی می شود
سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گیلان در ادامه این مراسم با اشاره به هفته وحدت و با بیان اینکه پیوند شیعه و سنی در طول تاریخ قابل مشاهده است، اظهار کرد: بزرگان شیعه در بین برادران اهل سنت از گذشته دور جایگاه ویژه‌ای داشته‌اند.
وی ادامه داد: روسای آموزش و پرورش، کارشناسان قرآنی و خانواده‌های دانش آموزان همواره بر مکتب قرآن و برپا داشتن نماز توجه ویژه ای دارند.
جمیل عباسی، اخلاق قرآنی، نبوی و اخلاق محمدی(ص) را منجر به اشاعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد و افزود: حافظان قرآن باید معنای عبارات و آیات قرآن کریم را همواره در زندگی خود اجرا کنند تا در جامعه بعنوان الگوهای قرآنی مشخص و معرفی شوند.