خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"ونیز" به زیر آب رفت

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 11:04
در پی بالا آمدن شدید آب و جاری شدن سیل، شهر ونیزِ ایتالیا به زیر آب رفت.
آب،شهر،فرو،آمدن

در پی بالا آمدن شدید آب و جاری شدن سیل، شهر ونیزِ ایتالیا به زیر آب رفت.
به گزارش ایسنا، شهردار ونیز با بیان اینکه تغییرات اقلیمی این شرایط را ایجاد کرده، گفت: هزینه‌های ترمیم و عادی‌سازی اوضاع بسیار بالاست و به کمک‌های دولت نیاز است.
در این حادثه شهر ونیز با شدیدترین وضعیت بالا آمدن آب طی ۵۰ سال گذشته مواجه و موجب شده که مقصد گردشگران به زیر آب فرو رود.
به گفته مسئولان شهری، ارتفاع سطح آب جاری در شهر ساعت ۲۲:۵۰ روز گذشته (سه‌شنبه) به ۱۸۷ سانتی‌متر رسید و بسیاری از میدان‌های تاریخی این شهر را به زیر آب فرو برد.
به گزارش اسکای نیوز، همچنین رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و دیگر مراکز اقتصادی و تجاری به دلیل بالا آمدن آب به زیر آب فرو رفته و مهدهای کودک به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی تعطیل شدند.
انتهای پیام