سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان ÚŠŮ„: Ř´ŮˆŘąŘ§ŰŒ ŘšŘ§Ů„ŰŒ ŮŘśŘ§ŰŒ Ů…ŘŹŘ§Ř˛ŰŒ ŘŻŘą قبال Ř­ŮˆŘ§ŘŻŘŤ ع؎ داده ŘŻŘą Ř§ŰŒŮ† ف؜ا Ů…ŘłŘŚŮˆŮ„ŰŒŘŞ داعد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 22:40
دادستان کل کشور موضوع فیلترینگ را انحرافی و دادن آدرس غلط به مردم دانست و گفت: قوه قضائیه اعتقادی به محروم شدن مردم از امکانات فضای مجازی ندارد، شورای عالی فضای مجازی در قبال حوادث رخ داده در این فضا مسئولیت دارد و باید مصوباتش را اجرا کند.
اشاره،برخورد،تصريح،فيلتر،قرار،بحث،وظيفه،قضايي،مقابله،روز،ادا ...

خلاصه خبر

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور در جلسه بررسی تهدیدات حوزه فرهنگی و اجتماعی هدف از این جلسه را عمدتا در ارتباط با مسایل فرهنگی جامعه عنوان کرد و گفت: همه می‌دانیم دشمن در مقابله با نظام جمهوری اسلامی از حربه‌های مختلف و راه‌های گوناگون ورود پیدا کرده و می‌کند و از جمله راه‌های ورود، مسایل فرهنگی جامعه است.
اکنون محور‌های اصلی این نظام مشخص است و از روز تحققش با انواع دشمنی‌های دشمنان مواجه بوده است، خمیر مایه اصلی که قوام نظام بر آن استوار است اعتقاد راسخ مردم به مبانی دینی بوده است و خاستگاه این نظام و انقلاب و جمهوری اسلامی فکر و اندیشه و گرایش‌های دینی مردم بوده و است.
دادستان کل کشور ادامه داد: جنگ نظامی و توطئه‌های دشمنان با شکست‌های پی در پی مواجه شد و لذا جنگ فرهنگی را مورد توجه قرار دادند و همه ابزار‌ها را در این راستا به کار گرفتند، دشمن اعتقادات مردم و افکار اسلام گرایانه مردم را هدف قرار داده است، لذا وظیفه مسئولین است که متناسب با تلاش دشمن ابزار‌های لازم را بکار گیرند؛ ولی متاسفانه در درون کشور در مورد ابزار و امکاناتی که می‌توانیم علیه شبیخون فرهنگی دشمن به کار گیریم آنگونه که شایسته نظام جمهوری اسلامی است، یا قصور یا تقصیر داریم.
دادستان کل کشور مقابله با شبیخون فرهنگی را امری سخت و ظریف دانست و گفت: باید متناسب با ابزار دشمن ما نیز ابزار‌های لازم را در مقابله با شبیخون فرهنگی بکار بگیریم، لازمه مقابله با دشمنی که مجهز به موشک است این است که خودمان را مجهز به موشک کنیم و باید دید که تاکتیک‌های دشمن چیست و از آن‌ها استفاده کرده و فراتر از تاکتیک‌های دشمن حرکت کنیم، در حوزه فرهنگی هم همینطور است، مسئولان فرهنگی، رسانه‌ها، هنرمندان، آموزش و پرورش، صدا وسیما و هرکسی که دست اندکار مسایل فرهنگی است باید ضعف‌های موجود را برطرف کنند.
منتظری دستگاه‌های فرهنگی با تهاجم فرهنگی به طور فرهنگی برخورد کنند، بیان داشت: نباید اجازه دهیم در دستگاه‌های فرهنگی جرایمی شکل گیرد که بخواهیم برخورد کنیم و در مقابله با تهاجم فرهنگی هم افزایی و همکاری دستگاه ها لازم است.