خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرکرد؛ سردترین مرکز استان در کشور/ بارش‌های موثر در راه است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 08:51
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: دمای هوای صبح امروز شهرکرد ۱۰ درجه سانتی‌گراد زیر صفر بود به طوری که شهرکرد، سردترین نقطه استان و سردترین مرکز استان کشور گزارش شد.
استان،بختياري،هفته،چهارمحال

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: دمای هوای صبح امروز شهرکرد ۱۰ درجه سانتی‌گراد زیر صفر بود به طوری که شهرکرد، سردترین نقطه استان و سردترین مرکز استان کشور گزارش شد.
مهرداد قطره در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: همچنان روند کاهشی دمای هوا برای روزهای پنج‌شنبه و جمعه ادامه دارد و از اواخر روز جمعه سامانه بارشی فعالی وارد کشور می‌شود که چهارمحال و بختیاری را نیز در برمی‌گیرد.
وی افزود: این سامانه بارشی تا اواسط هفته آینده در سطح استان فعال خواهد بود، به طوری که بیشترین بارش‌ها برای مناطق جنوبی استان و کوهرنگ است.
قطره خاطرنشان کرد: مجددا برای پنج‌‍شنبه هفته آینده بارش‌ها در سطح استان آغاز خواهد شد، بنابراین هفته آتی هفته پربارشی برای چهارمحال و بختیاری است، بنابراین بخشی از نگرانی‌هایی که در خصوص کمبود بارش در استان وجود داشت جبران خواهد شد.
انتهای پیام