خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت دولت با برگزاری همایش بنادر/فقط ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شود

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 06:06
هیئت دولت با برگزاری چهاردهمین همایش دوسالانه سواحل، بنادر و سازه های دریایی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان در سال آینده موافقت کرد.
همايش،بنادر،سازه،دريايي،سواحل

به گزارش خبرنگار مهر، هیئت دولت با برگزاری همایش سواحل، بنادر و سازه های دریایی در سال ۱۳۹۹ از سوی سازمان بنادر و دریانوردی (وزارت راه و شهرسازی) تا سقف هزینه کرد ۵۰۰ میلیون تومان موافقت کرد.
در این مصوبه که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در ۱۸ آبان آن را به محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی ابلاغ کرد، آمده که با برگزاری این همایش با استناد به قانون کاهش هزینه های غیر ضرور و جلوگیری از تجمل گرایی مصوب سال ۱۳۷۰ موافقت می شود.
قرار است چهاردهمین دوره همایش بین المللی و دوسالانه سواحل، بنادر و سازه های دریایی (آیکوپمس) در سال آینده برگزار شود.
گفتنی است اولین دوره این همایش دوسالانه با نام «کنفرانس بین المللی بندرسازی و سازه های دریایی» در هفتم خرداد ماه سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران برگزار و در بیست و هشتمین سال از برگزاری این همایش ها، سیزدهمین کنفرانس بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی (ICOPMAS ۲۰۱۸) در روزهای پنجم تا هفتم آذر ماه ۱۳۹۷ در محل هتل المپیک تهران برگزار شد.