خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری‌های بین‌المللی چین افزایش می‌یابد

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 22 آبان 1398 - 01:07
عضو بین‌المللی تازه انتخاب شده آکادمی مهندسی سلطنتی انگلیس گفت: جامعه تحقیقات و علوم چین در سال‌های اخیر شاهد افزایش همکاری‌های بین المللی بوده است.
آكادمي،وو،مهندسي،چين،سلطنتي،چيني،اينترنت،فناوري

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، جیانپینگ وو، عضو بین‌المللی تازه انتخاب شده آکادمی مهندسی سلطنتی انگلیس گفت: جامعه تحقیقات و علوم چین در سال‌های اخیر شاهد افزایش همکاری‌های بین المللی بوده است.
آکادمی مهندسی سلطنتی اخیراً آخرین لیست خود را از مهندسان برجسته انگلیس و سراسر جهان که به عنوان همراهان انتخاب شده اند، اعلام کرد.
در میان آنها، جیانپینگ وو و سه نفر دیگر به عنوان همراهان بین‌المللی در آکادمی پذیرفته شده‌اند.
وو همچنین یک آکادمی آکادمی مهندسی چین و رئیس گروه علوم کامپیوتر و فناوری دانشگاه Tsinghua در چین است.
وی با توجه به کمک‌های چشمگیر در پیشبرد توسعه و استقرار اینترنت در چین و آسیا و اقیانوس آرام که منجر به تأثیر جهانی شده است و همچنین برای پیشرفت‌های پیشگام در مهندسی معماری اینترنت و فناوری برای اینترنت جهانی شناخته شده است.
وو گفت: «محققان چینی ثابت کردند که می‌توانند در پیشرفت علم و فناوری جهان سهیم باشند و توانایی‌های آنها در انجام تحقیقات با کیفیت بالا به ویژه در بعضی از مناطق نوظهور و پیشگام رو به رشد است».
طی چهار سال گذشته ، آکادمی سلطنتی مهندسی از ۶۰ کارمند محقق چینی برای تجاری سازی نوآوری‌های خود با تأثیر بر توسعه بین المللی از طریق مدیران خود در برنامه نوآوری کارآفرینی بورس‌های تحصیلی ، حمایت کرده است.
کلارک گفت: ما امیدواریم و انتظار داریم که در آینده تعداد بیشتری از دانشمندان چینی منتخب آکادمی انتخاب شوند.
از نظر وو، تبادل بین المللی در بین محققان در زمینه‌ها و رشته‌های مختلف باید تحت اصل سود متقابل و با نگرش آزاد انجام شود.
انتهای پیام/