چهل و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد در گیلان برگزار میشود
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: چهل و نهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی و تربیتی رشد به زودی در استان گیلان برگزار میشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، نادر جهانآرای عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گیلان اظهار داشت: شعار سال تحصیلی امسال "مدرسه محل زیست تحصیلی پرنشاط و شرافتمندانه" است که عوامل و مدیران مدارس با توجه به اهمیت آن بایستی شرایط لازم را برای فعالیتهای مناسب دانشآموزان در مدارس فراهم کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان به مشارکت خوب خیران و خیرخواهان مدرسهساز در زمینه ساخت و سازهای مربوط به مدارس اشاره و بیان کرد: از تمام نهادهای مردمی و خیران که در زمینه ساخت و ساز مدارس مشارکت داشتند تشکر میکنم.
جهانآرای با بیان اینکه استان گیلان تنها استانی است که از داشتن استخر شنای فرهنگیان محروم است ابراز داشت: بسیاری از استانهای کشور دارای استخر شنای مختص فرهنگیان هستند اما گیلان از آن محروم است و ما در این زمینه نیازمند توجه و حمایت جدی هستیم.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی و تربیتی رشد در استان گیلان خاطرنشان کرد: چهل و نهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی و تربیتی رشد به زودی در استان گیلان برگزار میشود.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش گیلان نیز در این جلسه اظهار داشت: برگزاری جشنواره رشد موجب میشود که دانشآموزان کمتر به مفاهیم انتزاعی متوسل شوند و تجارب واقعی و حقیقی را در اختیار دانشآموزان قرار میدهد و موجب افزایش مشارکتهای عمومی آنان میشود.
محمد امجدی با اشاره به اهداف جشنواره بینالمللی رشد اشاره خاطرنشان کرد: بهرهگیری از صنعت سینما در آموزش و پرورش، تشویق هنرمندان به ساخت فیلمهای آموزشی و تنوعبخشی به امر آموزش و پرورش از اهداف این جشنواره است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه گیلان با 96.9 درصد باسوادی جزو 4 استان باسواد کشور است اظهار داشت: شهرستان شفت با 1.9 درصد دارای بیشترین رشد باسوادی است و پس از آن شهرستانهای آستارا و تالش دارای بیشترین رشد سواد آموزی هستند.
سیروس محمدی با اشاره به برخی مشکلات حوزه سوادآموزی تصریح کرد: رجعت بیسوادی در نوسوادان و کمسوادان، عدم احساس نیاز در افراد بیسواد برای باسواد شدن و عدم مشارکت برخی نهادها از جمله مشکلات حوزه سوادآموزی استان گیلان است.
وی به انتظارات معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش گیلان از شورای پشتیبانی در اجرای طرح "شتاببخشی سوادآموزی" استان اشاره و بیان کرد: پیشنهاداتی مانند ارائه بستههای تشویقی به افراد معرفیشده از سوی دستگاهها در صورت ثبتنام در کلاسهای سوادآموزی از انتظارات مدنظر است.
محمدی با اشاره به لزوم همکاری صدا و سیما در اجرای طرح "شتاببخشی سوادآموزی" استان گفت: همکاری صدا و سیمای استان در زمینه پخش تیزرهای تبلیغاتی و سواد آموزی نیز از انتظارات معاونت سوادآموزی استان در اجرای طرح "شتاببخشی سوادآموزی" گیلان است.
جمیل عباسی غریب، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گیلان نیز در این جلسه گفت: در سال تحصیلی 93-94 اعتباری خوبی برای اعزام دانشآموزان به اردوهای راهیان نور اختصاص یافت که در آن سال 17 هزار و 700 نفر به مناطق غرب کشور اعزام شدند اما امروز به دلیل عدم اعتبار مناسب، اعزامها کم شده است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به تقویت مهارتهای اجتماعی دانشآموزان اظهار داشت: با توجه به تواناییهای دانشآموزان هنرستانها در زمینه کارهای طراحی و تولیدی لازم است که یک محل دائمی برای عرضه تولیدات دانشآموزان در استان اختصاص داده شود.
جابر اخلاقی به توانمندیهای دانشآموزان در زمینه تولیدات باغی، کشاورزی و دامی اشاره و بیان کرد: اخیراً مقرر شد که با همکاری شهرداران و بخشداران مناطق، محل و غرفههایی برای عرضه محصولات و تولیدات دانشآموزان در محل برگزاری بازارهای هفتگی استان گیلان در نظر گرفته شود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این جلسه با اشاره به نقش رسانه در عرصه آموزش اظهار داشت: آموزش و پرورش در بسیاری حوزهها موفقیتهای خوبی کسب کرده است و رسانه نیز از نقش ویژهایبرای اطلاعرسانی این موفقیتها و دستاوردهای علمی برخوردار است.
محمدباقر باقرزاده با بیان اینکه صدا و سیما اخبار مربوط به اعزام دانشآموزان به اردوهای راهیان نور را در تمام شهرستانها پوشش میدهد گفت: گزارشات المپیادهای ورزشی و دیگر مسابقات نیز به صورت زنده در سطح ملی پخش میشود.
انتهای پیام/612/ش