خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در کردستان: دولت مشکلات معیشتی مردم را برطرف کند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 21 آبان 1398 - 19:03
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: باید مشکلات مردم برطرف و مسئولان نسبت به خدمتگزاری مسئولیت‌پذیر باشند.
كردستان،استان،مسئولان،مشكلات،شد,

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج, آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد, با تبریک هفته وحدت و یادآوری شخصیت, سیره پاک و عظمت پیامبراکرم(ص) اظهار داشت: باید همه مسئولان نسبت به حل مشکلات مردم مسئولیت‌پذیر باشند.
وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در استان به نفع کشور است, افزود: خوشبختانه عقب‌ماندگی‌های حوزه راه‌های کردستان خوب پیش می‌رود وامیدواریم کم و کاستی‌ها جبران و نفعش به مردم برسد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان تصریح کرد: کردستان بستر و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری را داشته و باید مسئولان کشوری به‌صورت ویژه به این مهم توجه کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید مشکلات معیشتی مردم برطرف شود, گفت: باید وضعیت زندگی کسانی که با مشکل مواجه‌اند, در نظر گرفته شود.
انتعای پیام/ش