خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش شمار شهدای غزه به 5 نفر

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 21 آبان 1398 - 19:02
با شهادت یک جوان فلسطینی دیگر، تعداد شهدای غزه به پنج نفر افزایش پیدا کرده است.
غزه،شهادت،صهيونيستي،فلسطين،رژيم،حمله

با شهادت یک جوان فلسطینی دیگر، تعداد شهدای غزه به پنج نفر افزایش پیدا کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک جوان فلسطینی دیگر که صبح سه‌شنبه در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
به نوشته خبرگزاری صفا، وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که با شهادت «ابراهیم أحمد عبد الرحیم الضابوس»، تعداد شهدای غزه به پنج نفر افزایش پیدا کرده است.
رژیم صهیونیستی امروز به صورت همزمان به نوار غزه و دمشق حمله کرد و دو نفر از اعضای ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین را ترور کرد، اما عملیات ترور دمشق در تحقق هدف ناکام ماند.
حمله به نوار غزه منزل «بها ابوالعطا» را هدف گرفت و وی را به همراه همسرش به شهادت رساند.
در حمله دیگر رژیم صهیونیستی به منطقه «المزه» دمشق، «معاذ» فرزند «اکرم العجوری» از اعضای دفتر سیاسی جهاد اسلامی به شهادت رسید.
نیروهای مقاومت در نوار غزه هم در واکنش به این حملات رژیم صهیونیست، تل‌آویو و شهرک‌های صهیونیستی را با ده‌ها راکت هدف قرار دادند.
مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایات تا کنون بیش از ۱۵۰ راکت و موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرده است.
انتهای پیام/ق