خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق در طبقه سوم هتل مارلیک/ حادثه مصدومی نداشت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 آبان 1398 - 11:28
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران از حریق یک مجتمع اقامتی در خیابان طالقانی خبر داد.
آتش،حريق،اقامتي،ملكي،مجتمع،نشاني

ملکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در ساعت ۹:۵۱ صبح امروز یک مورد حادثه آتش سوزی در مجتمع اقامتی در خیابان طالقانی، تقاطع سمیه به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهر تهران اعلام شد که ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند.
وی افزود: محل حریق یک مجتمع اقامتی ۷ طبقه بود که در طبقه سوم آن یک انباری ۳۰ متری وجود داشت و در آن ملحفه نگهداری می‌شد که به یکباره دچار حریق شد.
ملکی افزود: آتش نشان‌ها به سرعت عملیات اطفای حریق را آغاز کردند و توانستند آتش را خاموش کنند.
وی بیان کرد: آتش نشان‌ها از ورود دود به طبقات دیگر جلوگیری کردند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران بیان کرد: خوشبختانه این حادثه مصدومی نداشت و نیازی به تخلیه افراد حاضر در ساختمان نبود.
بیشتر بخوانید: حریق ۳ مغازه در خیابان پیروزی مهار شد
انتهای پیام/
مهار حریق مجتمع اقامتی مارلیک در خیابان طالقانی