برای مردم قهرمان ایران که فقط نظام جمهوری اسلامی مهم است/ مثل چهل سال گذشته در بین مردم شور و انرژی را احساس میکنم
باشکوهترین جشن تولد انقلاب/ بطحایی در راهپمیایی ۲۲ بهمن:
بطحایی گفت: برای مردم قهرمان ما که فقط نظام جمهوری اسلامی برای آنها مهم است.
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: چهلمین سالگرد پپروزی انقلاب اسلامی را خدمت ملت شریف ایران تبریک عرض میکنم.
به گزارش خبرنگار، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پروش در جمع خبرنگاران در مراسم باشکوهگفت: چهلمین سالگرد پپروزی انقلاب اسلامی را خدمت ملت شریف ایران تبریک عرض میکنم.
وی ادامه داد: مثل چهل ساله گذشته دربین مردم شور و اشتیاق و از همه بالاتر انرژی برای خدمت به کشور را علی رغم فضای جوی نامناسبی که وجود دارد، احساس کردم .
وزیر آموزش و پروش تاکید کرد: برای مردم قهرمان ما فقط نظام جمهوری اسلامی مهم است و آنها برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن آمده اند و دین خود را به انقلاب اسلامی ادا میکنند.
انتهای پیام/