خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره استانی قصه گویی در گلستان آغاز به کار کرد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 آبان 1398 - 09:15
گرگان- مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه گویی در گلستان از صبح امروز آغاز شد.
قصه،جشنواره،نفر،گرگان،داوران،كانون،مجموع

به گزارش خبرنگار مهر صبح سه شنبه بیست و دومین جشنواره قصه گویی با حضور قصه گویان استان‌های مازندران، گیلان، سمنان، خراسان شمالی، البرز و تهران آغاز در گرگان آغاز به کار کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان در این خصوص گفت: در مجموع چهار هزار و ۶۸۱ نفر در این جشنواره ثبت نام کرده‌اند که هزار و ۲۹۶ نفر آن گلستانی هستند.
محبوبه رجب نسب بیان کرد: از این تعداد قصه، هزار و ۳۸۹ قصه مربوط به بخش صحنه‌ای است که ۴۵۷ قصه مربوط به بخش زنان و مردان بوده و برگزیدگان هفت استان در مجموع ۳۵ قصه گو طی دو روز اجرا خواهند داشت و از این تعداد پنج نفر به مرحله بین المللی راه پیدا خواهند کرد.
وی اضافه کرد: «علی خانجانی» ، «محسن هجری» نویسندگان توانمند و «مریم سعادت» هنرمند پرآوازه کشور به عنوان داوران بزرگسال و همچنین جمعی از داوران نوجوان در این مرحله از جشنواره ارزیابی‌های خود را به اشتراک خواهند گذاشت.
گفتنی است که شعار بیست‌ودومین جشنواره قصه‌گویی در سال جاری «آینده ساختنی است» و هدف از میزبانی این جشنواره ارتقا کمی و کیفی در روند قصه‌گویی و جذب علاقمندان است.
این جشنواره امروز و فردا در مجتمع فرهنگی‌هنری کانون گرگان برگزار می‌شود.