خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مساجد قدیمی شهرستان هشترود ساماندهی می شوند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 آبان 1398 - 08:42
هشترود- فرماندار شهرستان هشترود گفت: مساجد قدیمی شهرستان هشترود ساماندهی می شوند.
هشترود،بازديد،ميراث،شهرستان،فرهنگي،مسجد،تكميل،بنا،اداره

به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان دیشب به همراه حجت‌الاسلام رحیمی امام جمعه هشترود، علیرضا قوچی معاون اداره کل میراث فرهنگی استان و سعیدی رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان هشترود از مجموعه آثار تاریخی و طبیعی شهرستان هشترود بازدید کردند.
در بازدید از مساجد تاریخی مسجد جامع و مسجد ولیعصر واقع در روستای لامشان بر تکمیل کردن نواقصات موجود در بنای مساجد تاکید و همچنین مقرر شد طرح توسعه مسجد جامع واقع در خود شهر در دستور کار کمیته فنی اداره کل میراث فرهنگی استان قرار گیرد.
در بازدید از جاده گردشگری سلامت نیز عنوان شد این جاده در امتداد رودخانه آغ‌بولاغ در شهر هشترود بوده و طی روزهای آینده با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان پیمان سپاری شده و عملیات اجرائی آن آغاز خواهد شد.
بازدید از بقعه بایزید بسطامی دیگر برنامه این بازدیدها بود.
این بنا در روستای عزیزکندی شهرستان هشترود واقع شده، نزدیکی آن به اتوبان تبریز- زنجان و قدمت زیاد بنا آن را از سایر نمونه‌های مشابه متمایز می‌کند، از سال گذشته اعتباری بمنظور مرمت، محوطه سازی و نورپردازی بنا تخصیص یافته و پیش بینی می‌شود امسال عملیات اجرایی آن به اتمام برسد و قابل استفاده برای علاقه مندان باشد.
لازم به ذکر است طرح تکمیل سنگ فرش قلعه ضحاک و تکمیل پل موجود در رودخانه در دستور کار میراث فرهنگی شهرستان قرار دارد.