خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام مهم عراقی‌ها درباره بعثی‌ها+ تصویر

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 18:06
بعثی‌ها و جریان‌های انحرافی با حمایت و تحریک مستقیم برخی کشورهای غربی و عربی تلاش کردند تا تظاهرات مشروع شهروندان عراقی را از مسیر مسالمت آمیز خارج کرده و به خشونت کشانده و بر آن موج سواری کنند.
تاكيد،صدامي،منحرف،مسالمت،مشروع،تظاهرات،عناصر

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شهروندان عراقی از ابتدای اکتبر گذشته در اعتراض به وضعیت معیشتی و رفاهی و موضوع فساد تظاهرات خود را به شکل مسالمت آمیز آغاز کردند که دولت و پارلمان و از همه مهمتر مرجعیت عالی دینی بر مشروع بودن خواسته‌های مردم تاکید و بر ضرورت تلاش جدی برای برآورده شدن آنها تاکید کرده‌اند.
با این حال عناصر نفوذی که عموما بعثی‌های صدامی زخم خورده از نظام سیاسی جدید مبتنی بر مردمسالاری و نفی استبداد و دیکتاتوری و مشارکت همه طیف‌های مردم در قدرت است در کنار برخی عناصر منحرف داخلی با تحریک و حمایت مستقیم برخی طرف‌های غربی و عربی و صهیونیستی برای به خشونت کشاندن تظاهرات مسالمت آمیز و منحرف کردن مسیر مطالبات مشروع مردمی تلاش کردند و در این راه مسبب مشکلات و تلفات انسانی و خسارت‌های فراوان به اموال عمومی و خصوصی شدند.
با این حال شهروندان عراقی به شکل‌های مختلف بر مخالفت خود با بعثی‌های صدامی و تحرکات منفی و خشونت آفرین آنها تاکید کرده‌ اند که عکس زیر یکی از این نمونه‌هاست.
انتهای پیام/