خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویب برخی از شاخص های نظارت بر سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 17:22
در جلسات کارگروه تدوین شاخص‌های نظارتی سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر، تعداد دیگری از شاخص‌های پیشنهادی به تصویب رسید.
كارگروه،مخدر،مبارزه،مواد،مرتبط،نظارت،تدوين،نظام،بررسي

در کارگروه تدوین شاخص‌های نظارت بر مبارزه با مواد مخدر صورت گرفت؛
به گزارش حوزه احزاب و تشکل‎های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست پنجم و ششم کارگروه تدوین شاخص‌های نظارتی سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر، در دو نوبت صبح و عصر در روز دوشنبه ۱۳ آبانماه با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط و همچنین نخبگان و صاحبنظران در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار گردید.
در راستای مقررات نظارت بر حسن اجرای سیاست¬های کلی نظام، کمیته مبارزه با مواد مخدر به‌منظور تهیه و تدوین شاخص¬های نظارتی سیاست¬های کلی مبارزه با مواد مخدر؛ ابلاغی ۱۳۸۵ مقام معظم رهبری مدظله¬العالی با بررسی اسناد و مستندات مرتبط از قبیل: سامانه ملی اطلاعات مبارزه با مواد مخدر، طرح ملی مبارزه با مواد مخدر، و...
شاخص¬های موجود را در قالب ۱۴۱ مورد احصاء و پس از نظرخواهی از دستگاه¬های ذی‌ربط انتظامی، اطلاعاتی، پیشگیری، درمانی، و...
و همچنین کارشناسان و فرهیختگان مرتبط با موضوع از طریق برگزاری سلسله جلسات کارگروه بررسی نظرات با مشارکت دستگاه¬های ذی‌ربط و کارشناسان و فرهیختگان مستقل از مهرماه ۱۳۹۸ اقدام نموده است.
در همین راستا در پنجمین و ششمین جلسه کارگروه بررسی شاخص¬های مزبور در روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه در دو نوبت صبح و عصر تعداد ۱۲ شاخص که اغلب مرتبط با مقابله باعرضه و حوزه¬های اطلاعاتی و انتظامی بودند پس از بحث و تبادل‌نظر نهایی شد.
شایان‌ذکر است در جلسات اول تا چهارم این کارگروه نیز تعداد ۱۸ شاخص¬ نیز به تصویب اعضای کارگروه رسیده است.
پس از اتمام مراحل لازم، به استناد مقررات نظارت بر حسن اجرای سیاست¬های کلی نظام، شاخص‌های نهایی جهت تصویب به کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام تقدیم خواهد شد.
انتهای پیام/