خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متصرفان اراضی ملی پایتخت دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 17:12
رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت از رهایی بیش از یک هزار متر مربع از اراضی ملی در جنوب شرقی پایتخت خبر داد.
اراضي،پايتخت،قضايي،دستور،سرهنگ،قضائي،مربع

سرهنگ راستی خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ سعید راستی رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت اظهار داشت: چندی پیش مدیر حقوقی شهرداری منطقه ۱۵ تهران با در دست داشتن دستور قضایی از دادسرای ناحیه ۳۷ تهران، مدعی بود که تعدادی از اهالی محله مسگر آباد مسعودیه، با احداث یک دامداری بزرگ بیش از هزار متر مربع از اراضی جنوب پایتخت را متصرف و اکنون خود را مدعی مالک رسمی و قانونی این اراضی می‌دانند.
بیشتر بخوانید: زمین‌خواری چند میلیاردی در غرب پایتخت
وی با اشاره به اینکه طبق دستور قضایی تحقیق در این خصوص آغاز شد، بیان داشت: با تأیید صحت خبر، ۳ تن از عاملان تصرفات غیر قانونی شناسایی و طبق دستور قضائی صبح روز هجدهم آبان ماه ۵ فقره حکم قضایی اجرا و حدود یک هزار متر مربع از اراضی ملی رفع تصرف شد.
راستی با اشاره به اینکه کارشناسان، ارزش ریالی این اراضی را بیش از ۶۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطر نشان کرد: متهمان در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
انتهای پیام/