خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلپایگانی: مهمترین دستاور انقلاب اسلامی عزت ایران است

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 22 بهمن 1397 - 11:05
رییس دفتر مقام معظم رهبری در حاشیه راهپیمایی بیست و دوم بهمن در تهران مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی را عزت ایران دانست و گفت: اتحاد مهمترین اولویت دهه پنجم انقلاب است.
راهپيمايي،عزت،اتحاد،انقلاب،حضور،گلپايگاني

به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی صبح دوشنبه با حضور در راهپیمایی بیست و دوم در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، تصریح کرد: مردم ایران ایستادند، مقاومت کردند و به ندای رهبرشان پاسخ مثبت دادند.
امروز واقعا تمام کفر در مقابل تمام اسلام ایستاده است و انشالله ما پیروز هستیم و آن ها مضمحل می شوند و به طور یقین پیروزی با ماست.
محمدی گلپایگانی در پاسخ به پرسشی درباره اولویت‌های انقلاب در دهه پنجم، گفت: اتحاد، اتحاد، اتحاد.
وی همچنین درباره مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی گفت: عزت، عزت، عزت، مردم ما امروز عزیز هستند و استقلال دارند.
رییس دفتر مقام معظم رهبری درباره حضور دهه هشتادی ها در راهپیمایی و اینکه مشکلات اقتصادی خللی در حضور مردم در راهپیمایی ایجاد نکرده، تاکید کرد: حتما همینطور است، چون این نظام به ما همه چیز داده است.
امام (ره) حق حریت بر گردن ما دارد و ما را از آن استعمار سیاه نجات داد، نسل آینده حتما از ما بهتر خواهد بود.