خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

23 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در گیلان تعطیل شد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 13:42
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از تعطیلی ۲۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان به دلیل عدم رفع نواقص برابر ضوابط در ماه گذشته خبر داد.
بهداشتي،گيلان،علوم،پزشكي،مواد،دانشگاه،بازديد

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از تعطیلی ۲۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان به دلیل عدم رفع نواقص برابر ضوابط در ماه گذشته خبر داد.
فردین مهرابیان در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای اجرای نظارت و کنترل بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، فروش و حمل و نقل مواد خوراکی و آشامیدنی، ۱۳ هزار و ۹۰۹ مورد بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی، آشامیدنی و اماکن عمومی توسط کارشناسان حوزه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.
وی با بیان این که در این مدت ۱۶۷ متصدی متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند، افزود: ۳۱۱ مورد بازدید از بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی استان گیلان نیز انجام گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان درباره کنترل بهداشتی شبکه های آبرسانی شهری و روستایی و استخرهای شنا، بیان کرد: ۱۷۲ مورد کلرسنجی و ۷۸۶ نمونه برداری میکروبی از این شبکه ها انجام شد.
وی با بیان این که در این مدت ۵۵۱ مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط گیلان انجام شده، اضافه کرد: افزون بر سه هزار و ۶۲۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز معدوم شد.
مهرابیان خاطرنشان کرد: ۲۴۱ مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه های مربوطه و ۱۰ مورد بازدید و نظارت از مراکز پرتوپزشکی دولتی و خصوصی استان گیلان از دیگر اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مدت است.
انتهای پیام