خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممانعت مسئولان دانشگاه امیرکبیر از یک حرکت دانشجویی در اعتراض به استعمال مواد مخدر

فارس | سیاسی | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 13:11
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: امروز قصد داشتیم در اعتراض به استعمال مواد مخدر در این دانشگاه طوماری را در کوچه سعید که در کنار دانشگاه قرار دارد، نصب کنیم که مسئولان دانشگاه با این اقدام برخورد کردند.
دانشگاه،اميركبير،كوچه،دانشجويان،برخورد،مسئولان،استعمال

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: امروز قصد داشتیم در اعتراض به استعمال مواد مخدر در این دانشگاه طوماری را در کوچه سعید که در کنار دانشگاه قرار دارد، نصب کنیم که مسئولان دانشگاه با این اقدام برخورد کردند.
سید حمیدرضا مجتبوی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس گفت: ما در انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر امروز قصد داشت طوماری را که در اعتراض به استعمال مواد مخدر و موادی مانند شیشه و گل آماده کرده بودیم در کوچه سعید که در کنار دانشگاه قرار دارد نصب کنیم که با امضای آن توسط اساتید و دانشجویان از مسئولان دانشگاه بخواهیم برای حل این معضل چاره‌اندیشی شود.
وی ادامه داد: این طومار به درخواست تعدادی از اساتید و دانشجویان آماده شده بود و حاوی نامه‌ای بود به آقای معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر که متاسفانه در زمان نصب آن با برخورد مسئولان دانشگاه روبرو شدیم.
مجتبوی تاکید کرد: مسئولان دانشگاه حرفشان این بود این کوچه جزو محوطه دانشگاه محسوب می‌شود و اگر قرار است در این مکان طوماری نصب شود باید با مجوز دانشگاه باشد!
این فعال دانشجویی گفت: سوالی که وجود دارد این است که اگر کوچه سعید که جنب دانشگاه امیرکبیر قرار دارد جزو محوطه این دانشگاه محسوب می شود پس چرا با مسائلی مانند استعمال دخانیات و حتی زورگیری برخورد نمی شود؟
بر اساس گفته انتظامات در این کوچه حتی فروشنده مواد مخدر نیز وجود دارد پس چرا برخوردی با این مسائل نمی‌شود؟
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: امیدواریم با پیگیری‌هایی که ما انجام می‌دهیم مسئولان با مسائلی مانند استعمال دخانیات در دانشگاه برخورد کنند و دیگر شاهد چنین مسائلی در محیط و اطراف دانشگاه نباشیم.
وی گفت: با توجه به اینکه مسئولین با ما برخورد کردند و گفتند که این کوچه جزو حریم دانشگاه است و جمع کردن امضا به مجوز نیاز دارد؛ منتظر اقدامات جدی آنها در راستای حفاظت از محیط دانشگاه هستیم.
انتهای پیام/