خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم‌های علمی فرصت‌هایی برای ایران فراهم کرده است

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 10:55
دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی در همایش آپارتاید علمی، صلح، عدالت و امنیت جهانی گفت: تحریم‌های علمی برای ایران فرصت‌هایی را برای ما فراهم کرده است.
علمي،صلح،جهاني،عدالت،آپارتايد،تبيين،علم،امنيت

وی با بیان اینکه در ۱۰ حوزه علمی جزو کشورهای اول جهان هستیم، افزود: با توجه به اینکه در علم و فناوری قدرتمند هستیم اما علاقه مند به عدالت علمی هستیم.
عامری گفت: امروز روز خدمت علم در جهت صلح و توسعه است.
روزی که برای پرداخت به کارکرد علم و ایجاد توسعه در جهان کنونی نام گذاری شده و مورد توجه محافل مختلف جهان است.
عدالت علمی یکی از آرمان‌های بزرگ بشری و یکی از آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است.
تبعیض علمی و بی عدالتی در توسعه علمی و انتقال عمل یک معضل بزرگ و از مصادیق آپارتاید در جهان کنونی است.
وی افزود: آپارتاید علمی یک آسیب بزرگ در حوزه صلح، عدالت و امنیت جهانی است.
مجمع جهانی صلح تلاش می‌کند تا با نشر و تبیین جایگاه علم، تأثیرپذیری صلح را در راستای برقراری امنیت تبیین کند.
این نشست مقدمه کنفرانس بین المللی علمی و دانشگاهی دنیا در زمینه آپارتاید علمی است که سال آینده در تهران برگزار می شود.
وی ادامه داد: در یک امکان سنجی در اردیبهشت ماه امسال به بیش از ۱۰۰ نفر از روسای دانشگاه های معتبر دنیا پیامی فرستادیم در یک جمله موضوع آپارتاید علمی را تبیین و تقاضا کردیم اگر علاقه مند هستند در این پویش جهانی حضور پیدا کنند به ما پیام بدهند.
همایش «آپارتاید علمی، صلح، عدالت و امنیت جهانی» به همت مجمع جهانی صلح اسلامی با دو هدف کلی تبیین ارتباط علم و فناوری با توسعه صلح، عدالت و امنیت جهانی و تبیین وضعیت عدالت علمی در نظام جهانی صبح امروز در باغ کتاب تهران برگزار شد.