گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زلزله آذربایجان شرقی
نماینده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در منطقه زلزله زده گفت: هماهنگی و عملکرد تمامی حوزههای دانشگاه در زلزله باعث تثبیت سریع شرایط و خدمت رسانی قوی به هموطنان و اعزام تنها یک مصدوم به تبریز شد .

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در منطقه زلزله زده گفت: هماهنگی و عملکرد تمامی حوزههای دانشگاه در زلزله باعث تثبیت سریع شرایط و خدمت رسانی قوی به هموطنان و اعزام تنها یک مصدوم به تبریز شد .
فرزاد رحمانی در تشریح این خبر اظهار کرد: واحد EOC دانشگاه در دقایق اول وقوع زلزله، نزدیکترین آمبولانسها را به مناطق سراب، میانه، بستان آباد و هشترود اعزام کرد که براساس اطلاعات اولیه ارسالی، شدت حادثه در شهرستانهای میانه و سراب بیشتر بود.
وی افزود: با توجه به گزارشات رسیده تیم فرماندهی حادثه و اتوبوس-آمبولانس تبریز عازم شهرستان میانه شد و همزمان دو دستگاه آمبولانس از هشترود و دو دستگاه نیز از بستان آباد برای کمک به امدادرسانی به شهرستان میانه اضافه شدند.
وی با بیان اینکه به علت تاریکی هوا امکان دقیق برآورد آمار مصدومان و فوتیها مقدور نبود،گفت: اتوبوس آمبولانس اردبیل نیز جهت تسریع در امدادرسانی به منطقه فراخوان شده و اتوبوس آمبولانس ارومیه نیز آنکال در استان قرار گرفت.
رئیس اورژانس تبریز اضافه کرد: با روشن شدن هوا در دقایق اول (6:45) اورژانس هوائی جهت ارزیابی هوائی از منطقه زلزله زده به پرواز درآمد و مناطق و روستاها در چند نوبت، رصد شد.
وی افزود: رئیس سازمان اورژانس کشور به همراه معاون فنی عملیاتی اورژانس کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز اول وقوع زلزله پس از بازدید از مناطق زلزله زده، رضایت کاملشان را از روند اقدامات بهداشتی و درمانی و استقرار آمبولانسها در منطقه اعلام و بر تداوم اقدامات تأکید کردند.
وی یادآور شد: اورژانس پیش بیمارستانی نیز با توان کامل و استفاده از آمبولانسهای زمینی، اورژانس هوائی و اتوبوس آمبولانس و خودرو فرماندهی، کارشناسان زبده، کارشناسان توانمند معاونت بهداشتی در خدمت زلزله زدگان بوده و تمامی بیمارستانهای استان از لحظات اول با فعال کردن کمیته بحران (HICS) در آماده باش قرار گرفته و ICS دانشگاه و مرور شرح وظایف NRF ساعات اول برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اورژانس تبریز، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: زلزله 5.9 ریشتری هفدهم آبان ماه در نزدیکی شهر ترک میانه روی داد و موجب فوت پنج نفر از اهالی روستای ورنکش و آسیب دیدگی 529 نفر در شهرستانهای میانه، سراب و هشترود شد که از این تعداد 29 بستری و مابقی تحت اقدامات سرپائی قرار گرفتند.
وی متذکر شد: بر اساس آخرین پیگیریها تمامی مراجعهکنندگان و مصدومان بیمارستان سراب ترخیص شدهاند و در بیمارستان برکت امام (ره) میانه نیز 10 نفر تحت درمان هستند.
وی ادامه داد: نوزاد احیا شده در شهرستان سراب که به دلیل مسمومیت با مونوکسید کربن داخل چادر به بیمارستان کودکان تبریز منتقل شده بود، پس از تکمیل اقدامات درمانی ترخیص شد و متاسفانه پدر و مادر او در محل گاز گرفتگی در یکی از روستاهای سراب جان باختند.
رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون تیمهای مختلف معاونت بهداشتی ، اورژانس و درمان به صورت شبانه روزی در حال فعالیت و ارائه خدمات به هموطنان هستند.
به گزارش ایسنا، در زلزله 5.9 ریشتری 529 نفر مصدوم شدند ولی پس از پس لرزه 4.8 ریشتری مجموع مصدومان سراب و میانه به 720 نفر رسید که تمامی افراد مصدوم شده در پی این پس لرزه که اغلب مصدومیت آنها ناشی از ترس و استرس بود، به صورت سرپایی درمان و از بیمارستان ترخیص شدند.
انتهای پیام