خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بروجردی: اعضای مجمع تشخیص در مورد FATF تصمیم به هنگام می‌گیرند

ایسنا | برگزیده، سیاسی | دوشنبه، 20 آبان 1398 - 07:36
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد لوایح مربوط به FATF تصمیم به هنگام خواهند گرفت.
مجمع،لوايح،تشخيص

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد لوایح مربوط به FATF تصمیم به هنگام خواهند گرفت.
علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاخیر در تایید لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این از اختیارات قانونی مجمع است که در این زمینه تصمیم گیری کند و ما نمی‌توانیم در کار مجمع دخالت کنیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره عواقب تاخیر در تایید لوایح مربوط به FATF گفت: مجموعه نخبگانی که در مجمع تشخیص عضویت دارند آنقدر متوجه منافع ملی هستند که تصمیم لازم را به هنگام بگیرند.
انتهای پیام