خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جواد اصغری‌مقدم: کیفیت لیگ برتر فوتسال با خروج بازیکنان شاخص، پایین آمده است

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 22 بهمن 1397 - 10:19
جواد اصغری‌مقدم، سرمربی تیم فوتسال سن‌ایچ ساوه معتقد است کیفیت لیگ برتر با خروج بازیکنان ملی‌پوش، پایین آمده است.
ليگ،برتر،باشگاه،تيم،ساوه،كيفيت،مديران،تسنيم

جواد اصغری‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد تیم فوتبال سن‌ایچ ساوه در لیگ برتر فوتسال اظهار داشت: بقیه باید در خصوص عملکرد تیم ما قضاوت کنند اما به نظر من عملکردمان خیلی خوب بود.
سن‌ایچ در سال اول حضور در لیگ برتر به مقام پنجم جدول رسید و فقط مسابقه ما در مرحله یک‌چهارم نهایی به بازی سوم کشیده شد.
کار سایر دیدارها در دو بازی اول تمام شد.
وی با بیان اینکه تیمش در اولین سال حضور در لیگ برتر نتیجه خوبی گرفت، تصریح کرد: این ناشی از تلاش مدیران، عوامل کادر فنی و بازیکنان بوده است.
مشکل خاصی با باشگاه پیدا نکردیم.
مدیران باشگاه به قول‌های خود عمل کردند.
پول‌ها به موقع پرداخت شد و امکانات هم در اختیار تیم قرار گرفت.
سرمربی - بازیکن تیم سن‌ایچ ساوه در پاسخ به پرسشی درمورد کیفیت لیگ برتر امسال خاطرنشان کرد: لیگ برتر امسال کیفیت خوبی نداشت.
ما تا روز آخر با توپ‌ها مشکل داشتیم و اعتراض ما به جایی نرسید.
بازیکنان شاخص و ملی‌پوش ایرانی به خاطر کمبود منابع مالی، ایران را ترک کردند و به تیم‌هایی از کشورهایی چون چین ملحق شدند.
با خروج این همه بازیکن خوب، مشخص است که کیفیت لیگ هم پایین می‌آید.
این اتفاق به خاطر نبود پول، امکانات، اسپانسر و پخش مستقیم کاملاً طبیعی بود.
« عوامل باشگاه سن‌ایچ ساوه به قدری خوب هستند که هر کسی دوست دارد اینجا کار کند.»، اصغری‌مقدم در مورد ادامه همکاری با باشگاه سن‌ایچ، ضمن بیان این جمله به تسنیم گفت: لیگ برتر برای ما به تازگی به پایان رسیده و هنوز صحبتی با مدیران باشگاه نداشتم.
من دوست دارم با سن‌ایچ کار کنم و همه چیز در این باشگاه روی اصول پیش می‌رود، اما باید ببینیم چه اتفاقاتی در آینده رخ می‌دهد.
انتهای پیام/