سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصوبات سفر قبلی دولت برای جنوب کرمان عملی نشد/ نگاه‌های بی‌مهری و چندقطبی

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 19 آبان 1398 - 20:31
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس گفت: مصوبات هیئت دولت در سفر قبل هیچ‌کدام برای جنوب استان کرمان اجرایی و عملیاتی نشدند، در سفر قبلی رئیس‌جمهور وزیر بهداشت را به عنوان نماینده به جنوب استان فرستاد در حالی‌که مصوبات شخص وزیر هیچ کدام عملیاتی نشده است.
استان،سفر،كرمان،جنوب،دولت،نماينده،مجلس،عنبرآباد،جيرفت،مصوبات ...

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس گفت: مصوبات هیئت دولت در سفر قبل هیچ‌کدام برای جنوب استان کرمان اجرایی و عملیاتی نشدند، در سفر قبلی رئیس‌جمهور وزیر بهداشت را به عنوان نماینده به جنوب استان فرستاد در حالی‌که مصوبات شخص وزیر هیچ کدام عملیاتی نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، نزدیک‌شدن به مردم و ارتباط رودروی آن‌ها با دومین شخص سیاسی کشور و شنیدن مشکلات از زبان خودشان، افتتاح طرح‌ها و پروژه‌ها از اهداف سفرهای استانی دولت است و اولویت در این سفرها می‌تواند با مناطق محروم‌تر که صدایشان به جایی نمی‌رسد، باشد.
در اقتصاد یکی از نمونه‌های پیشرفت و ترقی می‌تواند اشتغالزایی برای جوانان باشد و سومین سفر رئیس‌جمهور به استان کرمان نویدبخش افتتاح چند طرح و اشتغال‌زایی برای جوانان است، فردا روحانی و چند تن از وزرا برای افتتاح چند طرح در سیرجان، رفسنجان و بافت به استان کرمان سفر می‌کنند.
اما زمانی که حرف از محرومیت در استان کرمان مطرح می‌شود همه نگاه‌ها به سمت جنوب استان می‌رود که حقیقتا جزء محروم‌ترین نقاط کشور است و حالا در آستانه سفر سوم دولت به استان کرمان باز هم خبری از سفر رئیس جمهور به جنوب استان نیست و قطعا نمایندگانش به این خطه خواهند رفت.
این سوال مطرح است که مگر استان کرمان فقط شمال استان دارد که گردشگر خارجی را به شمال استان می‌برند، سرمایه‌‌گذار خارجی را به شمال استان می‌برند و حالا هم رئیس‌جمهور در آستانه سومین سفرش مانند سفر قبل به شمال استان می‌رود آیا جنوب استان نیاز به اشتغالزایی ندارد؟
رئیس‌جمهور نباید جنوب کرمان را نادیده بگیرد
یحی کمالی‌پور نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: یکی از وظایف دولت این است که از توسعه نامتوزان جلوگیری کند در استان کرمان هم یک توسعه نامتوازن بین جنوب، مرکز و شمال استان وجود دارد به‌گونه ای که مدت‌هاست جنوب استان کرمان مورد بی‌مهری واقع شده است و علی‌رغم تلاش‌هایی که انجام شده این بی‌مهری به شکل واضحی قابل مشاهده است.
وی ابراز داشت: من شخصا قبل از سفر رئیس‌جمهور به استان کرمان مصاحبه کردم و گفتم که نباید رئیس‌جمهور جنوب استان را نادیده بگیرد و نباید مردم اینگونه مورد بی‌مهری قرار بگیرند، من اعلام می‌کنم به احترام مردمی که نماینده آن‌ها هستم در سفر فردا رئیس‌جمهور را همراهی نخواهم کرد.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بارها در صحن مجلس و به دولتمردان گفته‌ام که خواسته‌های به‌حق مردم جنوب کرمان را عملی کنید.
هیچکدام از مصوبات سفر قبلی هیئت دولت برای جنوب کرمان عملی نشد
کمالی‌پور اذعان کرد: مصوبات هیئت دولت در سفر قبل هیچکدام برای جنوب استان اجرایی و عملیاتی نشدند به عنوان نمونه در سفر قبلی رئیس‌جمهور وزیر بهداشت را به عنوان نماینده به جنوب استان فرستاد در حالی‌که مصوبات خود شخص وزیر بهداشت در جیرفت و عنبرآباد هیچ کدام عملیاتی نشده و بیمارستان شهر عنبرآباد چندین ماه است که تعطیل است.
وی اضافه کرد: طبق دستور وزیر بهداشت باید ظرف سه ماه راه‌اندازی می‌شد اما امروز با گذشت سه ماه از سفر وی حتی یک آجر هم روی دیوار بیمارستان نگذاشته‌اند.
کمالی‌پور تصریح کرد: من توقع ندارم رئیس‌جمهور و هیئت دولت مردم ما را به سخره بگیرند ما از سفرهای رئیس‌جمهور و نماینده‌های وی به جنوب کرمان هیچ دستاوردی ندیدیم و حتی از نماینده‌ای که قرار است به جیرفت بفرستند هم چیزی عاید مردم زحمت‌کش این خطه نمی‌شود.
نگاه‌های بی‌مهری و چندقطبی نباید در کشور وجود داشته باشد
وی تأکید کرد: قطعا ظرف امروز تا فردا اگر فرصتی پیش آمد در صحن علنی مجلس اعلام خواهم کرد نباید این چندقطبی و نگاه‌های بی‌مهری در کشور ما وجود داشته باشد.
کمالی‌پور عنوان کرد: رئیس‌جمهور حداقل به حرمت چند هزار ساله هلیل و به حرمت هند ایران که امروز کشاورزان نجیب آن منطقه درصد اعظمی از مایحتاج مردم را تهیه می‌کنند به خودش اجازه می‌داد دقایقی هم که شده در جمع مردم جنوب استان حاضر شود.
سفر دولت سفر استانی نیست!
احمد حمزه نماینده شهرستان‌های رودبار، قلعه‌گنج، کهنوج، فاریاب و منوجان در مجلس شورای اسلامی نیز در مصاحبه با خبرگزاری فارس بیان داشت: این سفر برای افتتاح چند طرح است و سفر استانی نیست.
وی ادامه داد: رئیس‌جمهور در این سفر به شهر کرمان هم قرار نبود سفر کند، در مجمع نمایندگان اینگونه اعلام شد که این سفر فقط برای افتتاح پروژه‌هایی در سه شهرستان رفسنجان، بافت و سیرجان است.
انتهای پیام/3388/ب/ر