خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست ریاست جمهوری لیبی از شورای امنیت برای ممانعت از حملات نیروهای حفتر

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 22 بهمن 1397 - 10:01
نماینده لیبی در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا تدابیر فوری را برای توقف حملات نظامی نیروهای خلیفه حفتر در جنوب کشور اتخاذ کند.
ليبي،جنوب،سازمان،ملل،نظامي،نيروهاي

نماینده لیبی در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا تدابیر فوری را برای توقف حملات نظامی نیروهای خلیفه حفتر در جنوب کشور اتخاذ کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، "صالح المجربی"، نماینده لیبی در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا دست به تدابیر فوری برای ممانعت از حملات نظامی نیروهای خلیفه حفتر، سرلشکر بازنشسته لیبی به جنوب کشور بزند.
از سوی دیگر، هیات سازمان ملل در لیبی با صدور بیانیه‌ای بر لزوم این امر تاکید کرد که باید تمامی عملیات نظامی در جنوب لیبی در حیطه مبارزه با تروریسم و جنایت سازمان یافته صورت بگیرد.
در همین حال، موسی فکی، رئیس کمیساریای آفریقا خواهان تشریک مساعی برای پایان دادن به بحران لیبی شد.
فکی در افتتاحیه سی و دومین نشست سران اتحادیه آفریقا گفت که ادامه بحران لیبی باعث وخامت اوضاع امنیتی در منطقه دریاچه چاد شده است.
پیشتر نیروهای حفتر یک هواپیمای مدنی را که از فرودگاه میدان نفتی الفیل در اوباری در جنوب غرب لیبی بلند شده بود، در فرودگاه تمنهنت مجبور به فرود کردند.
انتهای پیام