فعالیتهای اجتماعی در سیستان و بلوچستان همافزا و فراگیر میشود
چهارشنبه و پنجشنبه، 22 و 23 آبان ماه سال جاری، 75 سازمان مردمنهاد و بنیاد خیریه در «همایش شورای عالی تشکلهای اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان» گرد هم میآیند تا با برنامهای جامعتر بتوانند منسجمتر و با قدرت بیشتر برای رفع مشکل مردم سیستان و بلوچستان اقدامی انجام دهند.

ایسنا/سیستان و بلوچستان چهارشنبه و پنجشنبه، 22 و 23 آبان ماه سال جاری، 75 سازمان مردمنهاد و بنیاد خیریه در «همایش شورای عالی تشکلهای اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان» گرد هم میآیند تا با برنامهای جامعتر بتوانند منسجمتر و با قدرت بیشتر برای رفع مشکل مردم سیستان و بلوچستان اقدامی انجام دهند.
سالهاست از سیستان و بلوچستان و مشکلات این استان میشنویم و شاهد مشکلات آن از نبود امکانات آموزشی مناسب گرفته تا کمبودهایی در زمینه بهداشت، پزشکی و بیکاری و ...
هستیم.
در این سالها سازمانهای مردمنهاد، خیریهها و حتی افراد داوطلب برای کمک به مردم این استان محروم همت کردهاند اما این بار قرار است اتفاقی نو را رقم بزنند.
به گزارش گروه دریافت ایسنا، دبیر همایش گفت: در حال حاضر بیش از 400 سمن و بنیاد خیریه در زمینههای مختلف در استان سیستان و بلوچستان فعالیت دارند و یکی از اهداف اصلی برگزاری اولین همایش شورای عالی تشکلهای اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان، ایجاد همافزایی و هماهنگی بین آنها برای تاثیرگذاری هر چه بهتر فعالیت این مراکز است.
محسنعلی گلشنی، شناسایی و معرفی بنیادها، موسسات و انجمنهای خیریه در استان سیستان و بلوچستان، بهرهگیری از مزیتها و خلاقیتهای موسسات مختلف برای بهبود و افزایش کیفیت زندگی، هدفمندسازی فرهنگ یاریرسانی و کمک به همنوعان، کمک به توسعه و رشد استان سیستان و بلوچستان، ایجاد همکاری میانبخشی بین ارگانهای مرتبط با موسسات خیریه و جلوگیری از انجام فعالیتهای همسو و موازی را از اهداف مهم این همایش برشمرد و افزود: «امیدواریم این همایش بتواند سطح توجه به ظرفیتها و توانمندیهای استان سیستان و بلوچستان را در ذهن مسئولان، خیرین و تصمیمگیران پررنگتر کند تا با توجه ظرفیتهای این استان، درباره آن تصمیمگیری و بیش از پیش برای خدمترسانی به مردم آن حساسیت ایجاد شود.»
او ادامه داد: «این همایش تجربه جدیدی از مطالبهگری سمنها و بنیادهای خیریه بخش غیردولتی است و بیشک با برنامهریزی دقیق، خواهیم توانست بین آنها همافزایی و هماهنگی ایجاد کنیم.
انتظار داریم بعد از این رویداد، فعالیت کارگروهها پررنگتر شود و بعد از تهیه سند و نقشههای راه، به مرحله اجرای نقشهها برسیم.»
به گفته گلشنی، همایش شورای عالی تشکلهای اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان، با همت خیریه هاسب (همدلان آیندهنگر سیستان و بلوچستان)، چهارشنبه و پنجشنبه 22 و 23 آبان ماه در سالن هفده شهریور وزارت کار برگزار میشود.
در روز چهارشنبه نمایندگان و مسئولان کارگروهها به همراه کارشناسان و جمعی از خیرین در قالب چهار پنل توانمندسازی و اشتغال، سلامت، سرمایهگذاری و آموزش و مدرسهسازی به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و روز پنجشنبه مقامات و مدیران دستگاههای دولتی، مدیران سازمانها، روسای برخی دانشگاههای استان و استاندار سیستان و بلوچستان در همایش حضور خواهند داشت.
علاوه بر این، سیستان و بلوچستانیهای مقیم تهران که در حوزههای مختلف دانشجویی، دانشگاهی، فرهنگی و سرمایهگذاری فعالیت دارند، در همایش حضور خواهند داشت.
لازم به ذکر است در این دو روز، نمایشگاهی از توانمندیهای کارگروههای چهارگانه نیز در محل همایش برگزار خواهد شد.
انتهای پیام