خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ میلیون نفر عضو کانون‌های فرهنگی تربیتی هستند

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 19 آبان 1398 - 16:06
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: چهار میلیون نفر عضو کانون‌های فرهنگی تربیتی ما هستند.
فرهنگي،هنري،پرورش،آموزش،رمضاني،لرستان،تربيتي

ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: چهار میلیون نفر عضو کانون‌های فرهنگی تربیتی ما هستند.
دکتر رمضانی در اولین جشنواره دستاوردهای کانون‌های فرهنگی تربیتی لرستان که در محل کانون ادب خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: در کشور سیاست نظام بر این است که فضای بانشاط و شادی در جامعه ایجاد شود.
وی ادامه داد: ۱۵ درصد از وقت دانش‌آموزان در اختیار آموزش و پرورش و ۸۵ درصد مابقی وقت آنان در اختیار ما نیست.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: برای ایجاد فضای نشاط در بین دانش‌آموزان نیاز است ۸۵ درصد وقت آنها را غنی کنیم.
رمضانی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۸۲ کانون و ۳۰۴ اردوگاه در کشور داریم که با مجموع مجتمع‌های ورزشی و دارالقران‌ها اوقات فراغت دانش‌آموزان را غنی می‌کنند، اظهار کرد: ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه در شش سال به آموزش و پرورش اختصاص داده شده اما متاسفانه مشکلات سرجای خود باقی است.
وی با بیان اینکه ۴ میلیون نفر عضو کانون‌های فرهنگی تربیتی ما هستند، گفت: برای ۱۵ میلیون دانش‌آموز ۵ میلیون تومان بودجه به ما دادند که بسیار اندک است.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طرح یادگیری زندگی در مقابله با آسیبهای اجتماعی را در دست انجام داریم، افزود: نیاز است تربیت اجتماعی را در این فضاها و کانون‌های فرهنگی و هنری و اردوگاه‌های دانش‌آموزی جدی بگیریم.
رمضانی با بیان اینکه داشتن نیروی انسانی توانمند بسیار حائز اهمیت است، افزود: لرستان استانی است با ظرفیت و نیروی انسانی غنی و توانمند که باید بودجه اوقات فراغت برای آنها ویژه دیده شود.
وی یادآور شد: مردم لرستان در دوران دفاع مقدس نقش‌آفرین بودند و امروز هم در حوزه‌های فرهنگی هنری در کشور سرآمد هستند.
این مقام مسئول تاکید کرد: باید نقالی‌خوانی را در بین دانش‌آموزان جدی بگیریم تا روحیه سلحشوری در بین آنان تقویت شود.
انتهای پیام