خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماندگاری حکومت اسلامی بر فطرت و عقل منطبق است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 19 آبان 1398 - 14:27
وزیر کشور، گفت: علت ماندگاری دین اسلام معلوم است چراکه بر فطرت، عقل و بر جان انسان منطبق است و همه پاسخ‌ها را برای نیازهای انسان در متن خود دارد.
دين،اسلام،انسان،كشور،وزير،فضلي،رحماني،چراكه،بشري،خداوند،نياز ...

ایسنا/کردستان وزیر کشور، گفت: علت ماندگاری دین اسلام معلوم است چراکه بر فطرت، عقل و بر جان انسان منطبق است و همه پاسخ‌ها را برای نیازهای انسان در متن خود دارد.
عبدالرضا رحمانی فضلی امروز(19 آبان) در همایش پیامبر اعظم(ص)، رهبری، اتحاد ملی و اقتدار امت اسلامی که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های انسان این است که می‌تواند به گذشته برگردد و سیری درگذشته داشته باشد و این موهبت بزرگی است که خداوند به انسان داده است.
وی افزود: هیچ موجود و پدیده‌ای در عالم هستی چنین ویژگی ندارد، انسان می‌تواند از گذشته عبرت بگیرد و علم، دانش و تجربه را بر مبنای آینده بسازد.
وزیر کشور، بیان کرد: اگر به‌روز میلاد حضرت رسول(ص) برگردیم و همه حوادث تاریخی را هم‌زمان رصد کنیم، خواهیم دید دین اسلام‌ و آموزه‌های الهی، قرآن، سنت و سیره پیامبر اکرم (ص) با وجود همه مخالفت‌ها و ممانعت‌ها و زورمداری‌ها توانسته در طول تاریخ و در مراحل مختلف روشن‌تر، شفاف‌تر و مؤثرتر ایجاد نقش کنند.
رحمانی فضلی عنوان کرد: علت ماندگاری دین اسلام معلوم است چراکه بر فطرت، عقل و بر جان انسان منطبق است و همه پاسخ‌ها را برای نیازهای انسان در متن خود دارد و همچنین به انسان آرامش می‌دهد و هدایت و متعالی می‌سازد.
وزیر کشور، با اشاره به اینکه حکومت دین همچنان باقی و ماندگار است، افزود: حکومت دین سیره تاریخی، گذرگاه و فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته اما سرزنده‌تر، مؤثرتر و نویدبخش‌تر ادامه داده است آن‌هم در شرایطی که همه عقول بشری ادعاهای خود را در خصوص نحوه اداره جوامع در معرض آزمون قراردادند.
رحمانی فضلی بیان کرد: جهان‌بینی‌های مادی با تسلط بر همه امکانات، منابع و مجهز به تمام تکنولوژی‌ها، فنون و روش‌های پیچیده و سخت تبلیغاتی، در مقابل نیاز فطره، روح بزرگ و جستجوگری تعالی انسان‌ها ناتوان هستند.
وی گفت: امروز همه انسان‌ها به دنبال تعالی هستند چراکه فطرت، جان، دل و عقل پاک انسان‌ها به دنبال تعالی است.
وزیر کشور، با اشاره به اینکه ایدئولوژی حاکم در این حکومت مبتنی بر مسائل مادی است، افزود: مواجهه و رویارویی این قدرت‌ها به‌ظاهر انباشت ثروت است و در دورن خود به‌مواجهه حق و باطل تبدیل‌شده است.
رحمانی فضلی در ادامه بیان کرد: اساس ایستادگی، استقامت، رشد و پیشرفت این حکومت بر این مبنا است که بتوانند ملت‌های مختلف را استثمار و با زور و ظلم امور خود را تأمین کند و ثروت را بر دست بگیرند و این را اسلام اجازه نمی‌دهد چراکه اسلام دین اخلاق است.
وی با اشاره به اینکه جهان‌بینی، ایدئولوژی و عرفان واقعی که می‌تواند به نیازهای انسان پاسخ بدهد اسلام است، عنوان کرد: خداوند متعال به تمام ابعاد و نیازهای انسان آگاه و کاملاً مسلط است و آنچه را به‌عنوان آیین دین و قرآن برای هدایت بشری است فرستاده که این آگاهی و علم را دارند و می‌توانند به بشر کمک کند.
وزیر کشور، افزود: اسلام دین رحمت، عدالت، برابری، معرفت و اخلاق است و این ویژگی‌ها مخالف ایدئولوژی‌های جهان‌بینی و مقابله با ظلم و ستم است.
رحمانی فضلی بیان کرد: دشمنان مبانی دین اسلام را تجربه کرده‌اند و حتی دقیق‌تر از ما می‌دانند و تجربه پیشرفت اسلام را در حوزه‌های دینی و بشری دیده‌اند و نیاز بشری را بهتر از ما می دانند.
وی در ادامه ذکر کرد: رویارویی که ما الان داریم به صورت مبنایی و اساسی رویارویی بین اسلام با بقیه تفکرات و جهان‌بینی‌های مادی است.
وزیر کشور، گفت: با رشد تکنولوژی و علم با عمومی شدن تفکرات و اندیشه‌ها در عرصه‌های مختلف و درآن‌واحد و نیاز بشری زمینه کاملاً مستعد است که ما بتوانیم اندیشه‌های ناب الهی و دین اسلام را با پیراستن حواشی و رجوع به اصل آن‌، که سیره و سنت است بر قلب و جان مردم روزگار بنشانیم.
رحمانی فضلی گفت: موضوع اربعین یک موضوع مذهبی، نژادی، زبانی و جغرافیایی خاص نیست بلکه به فرموده رهبری موضوعی انسانی است که حرکت عظیم فرهنگی ایجاد می‌کند و پیام آن اخلاص محبت و دوستی است.
وی ادامه داد: خواسته خداوند بر این است که دین خود را پیروز کند و ما به‌عنوان مسلمان تلاش می‌کنیم به اسلام و دین خداوند کمک کنیم درواقع این کمک به عزت، شوکت و آرامش خودمان است.
وزیر کشور با اشاره به اهمیت وحدت بیان کرد: باید وحدت را به‌عنوان یک موضوع عقلی پذیرفت چراکه وحدت برای انسان‌ها عزت و آرامش و استقلال می‌آورد.
انتهای پیام