آغاز برداشت زعفران از مزارع سنقر و کلیایی/ سطح زیرکشت توسعه مییابد
مدیر جهاد کشاورزی سنقرو کلیایی از آغاز برداشت زعفران در این شهرستان خبر داد و گفت: کیفیت و مرغوبیت زعفران سنقرو کلیایی نسبت به سایر شهرستانهای استان کرمانشاه بالاتر است.

مدیر جهاد کشاورزی سنقرو کلیایی از آغاز برداشت زعفران در این شهرستان خبر داد و گفت: کیفیت و مرغوبیت زعفران سنقرو کلیایی نسبت به سایر شهرستانهای استان کرمانشاه بالاتر است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، زعفران کشت شده در استان کرمانشاه مرغوبیت بالایی دارد از این رو بیشتر شهرستانهای استان به جز دو شهرستان گرمسیری قصرشیرین و سرپلذهاب امسال زیرکشت زعفران رفته است.
مسؤولان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، سطح زیر کشت زعفران استان را 300 هکتار اعلام کردهاند که 185 هکتار از این میزان در سالهای گذشته کشت شده و به مرحله باروری رسیده و 115 هکتار دیگر امسال کشت شده است.
جهاد کشاورزی استان، 2 تن از چهار تن پیاز زعفرن مورد نیاز برای هر هکتار زیرکشت را رایگان در اختیار کشاورزان قرار میدهد، عمده پیاز زعفران مورد نیاز استان از خراسان جنوبی تهیه میشود؛ متوسط عملکرد آن در مزارع بارور حدود 6 کیلوگرم در هکتار و در مزارعی که سال اول کشت میشود، بین 1.5 تا 2 کیلوگرم در هکتار است.
کار برداشت زعفران در استان کرمانشاه شروع شده و کار برداشت آن تا دو هفته آینده نیز ادامه دارد، مدیر جهاد کشاورزی سنقرو کلیایی در گفتوگو با فارس از آغاز برداشت زعفران در این شهرستان خبر داد.
فرشاد کلوند به کیفیت و مرغوبیت زعفران سنقرو کلیایی نسبت به سایر شهرستانها اشاره کرد و گفت: سطح زیر کشت زعفران شهرستان در 70 مزرعه در سطحی معادل 15 هکتار صورت گرفته است.
وی با اشاره به بحث خوب اشتغالزایی فصلی محصول زعفران در مرحله کاشت و برداشت، افزود: برای توسعه کشت زعفران در شهرستان برنامهریزی شده و در واقع حدود 24 هکتار شناسایی شده که به همت کشاورزان سطح زیر کشت شهرستان را بالا میبریم.
گفتنی است، سال گذشته حدود 600 کیلوگرم زعفران در استان کرمانشاه تولید شد، که مسؤولان امسال تولید آن را حدود یک تن پیشبینی کردهاند.
انتهای پیام/پ/ح