خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ نماز در مدارس قزوین جدی گرفته شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 آبان 1398 - 18:44
قزوین- رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین گفت: با جدی گرفتن اجرای زنگ نماز در مدارس و حضور معلمان و مدیران در اقامه نماز جماعت به ترویج این فریضه در مراکز آموزشی کمک می شود.
نماز،مدارس،اقامه،جماعت،هزينه،ترويج،قزوين،موسوي،قريش

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هماهنگی ستاد اقامه نماز استان قزوین عصر شنبه در استانداری قزوین برگزار شد.
حجت الاسلام سید قریش موسوی در این نشست گفت: با برگزاری ۲۰۰ نشست دانش آموزی تلاش می کنیم فرهنگ نماز را در مدارس ترویج و نهادینه کنیم.
موسوی گفت: دنبال آمار و ارقام نیستیم بلکه می خواهیم با کار فرهنگی، برگزاری مسابقات کتاب خوانی، نسبت به ترویج فرهنگ نماز در میان کودکان و نوجوانان اقدام کنیم.
وی اظهارداشت:باید ببینیم باچه روشی کودکان خود را با نماز مانوس کنیم تانمازخوان شوند ودر این راه استفاده از ایده های کارشناسان و صاحبنظران ضروری است.
هزینه ایاب و ذهاب امامان جماعت مدارس پرداخت نشده است
رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین تصریح کرد: روحانیونی که در مدارس نماز جماعت اقامه می کنند بدون دریافت هزینه این کار را انجام می دهند که قدردان آنها هستیم اما منطقی نیست بیش از هشت ماه هنوز هزینه ایاب و ذهابذ آنها نیز پرداخت نشده است.
وی اضافه کرد: زیبنده نیست نتوانیم چند روحانی را برای اقامه ئنماز جماعت به مدارس اعزام کنیم و رفع این مشکل نیازمند همراهی دستگاههای اجرایی
بذرای همراهی در این موضوع است.
قریش موسوی تصریح کرد: اجرایی شدن زنگ نماز در مدارس و شرکت همه دانش آموزان و معلمان در نماز جماعت، انتخاب مدیران مدارس از میان کسانی که به نماز اهمیت می دهند و تاکید بر رونق نماز، احیای مساجد و نمازجماعت در ابلاغ مدیران مناطق و مدارس می تواند به ترویج فرهنگماز کمک کند.
وی گفت: باید از خیرین درخواست کنیم هزینه یک مدرسه را برای ساخت نمازخانه اختصاص دهند تا بتوانیم تمام مدارس را به نمازخانه مجهز کنیم.