۱۱۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به سیلزدگان گلستان پرداخت شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان از پرداخت ۱۱۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به ۲۳ هزار مالک واحد خسارت دیده از سیل در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمدتقی زمانینژاد بعد از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت منازل مسکونی در مناطق سیلزده استان گلستان اظهار کرد: ستاد بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان تا تاریخ ۱۸ آبان ماه جاری ۲۱ هزار و ۷۴۵ را مورد ارزیابی قرار داده است.
وی تعداد واحدهای احداثی را ۷ هزار و ۷۰۷ واحد عنوان و تصریح کرد: ۱۴ هزار و ۳۸ واحد تعمیری در این راستا مورد ارزیابی قرار گرفتند که از این تعداد ۷ هزار و ۱۴۰ واحد شهری شامل یکهزار و ۳۲۵ واحد احداثی و ۵ هزار و ۸۱۵ واحد تعمیری بوده است.
معرفی ۲۷ هزار و ۸۱۱ نفر مالک واحدهای مسکونی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان افزود: ۱۴ هزار و ۶۰۵ واحد شامل ۶ هزار و ۳۸۲ واحد احداثی و ۸ هزار و ۲۲۳ واحد تعمیری در سطح روستاهای سیلزده استان داشتیم.
زمانینژاد با اشاره به معرفی ۲۷ هزار و ۸۱۱ نفر مالک واحدهای مسکونی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات، گفت: ۲۴ هزار و ۲۱۳ نفر در این راستا با بانکهای عامل عقد قرارداد کردهاند.
وی از پرداخت ۱۱۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به ۲۳ هزار مالک واحد خسارتدیده از سیل خبر داد و بیان کرد: تاکنون ۱۴ هزار و ۲۳ واحد سیل زده مورد تعمیر قرار گرفت.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان گفت: تاکنون ۳ هزار و ۳۳۹ واحد آواربرداری، ۶ هزار و ۶۳۴ واحد پیکنی، ۵ هزار و ۳۵۵ واحد اجرای فونداسیون، ۴ هزار و ۳۳۶ واحد اجرای اسکلت، ۲ هزار و ۷۷۹ واحد اجرای سقف انجام گرفته است.
توزیع سیمان رایگان اهدایی مقام معظم رهبری در بین سیلزدگان استان گلستان
زمانینژاد با اشاره به 24 درصد عملیات دیوارچینی و اتمام عملیات ساختمانی بیان کرد: در این زمینه برای یکهزار و ۸۲۵ واحد عملیات دیوارچینی و ساختمانی انجام شد.
وی همچنین از توزیع سیمان رایگان اهدایی مقام معظم رهبری در بین سیلزدگان استان خبر داد و میزان آن را ۳۴ هزار تن عنوان کرد.
انتهای پیام/83001/ق