سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یزد پتانسیل تبدیل به پایلوت اقتصاد دانش بنیان را دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 آبان 1398 - 15:58
یزد ـ رئیس پارک علم و فناوری یزد گفت: یزد این پتانسیل را دارد که به پایلوت اقتصاد دانش بنیان تبدیل شود.
يزد،استان،فناوري،لطفي،بنيان،دانش،رئيس،كشور،شهرسازي،دستور،علم

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی لطفی ظهر شنبه در نشست صمیمانه فناوران و مدیران شرکت های دانش بنیان و نوآفرین با محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار داشت: استان یزد جای پیشرفت بسیاری در حوزه شرکت های دانش بنیان دارد.
وی با ارائه گزارشی از فعالیت دانشگاه های یزد بیان کرد: استان یزد به لحاظ بهره مندی از نیروهای فارغ التحصیل پتانسیل بسیار بالایی دارد و از نظر جمعیت دانشجویی نسبت به کل جمعیت، جزو پنج استان برتر کشور هستیم.
لطفی با اشاره به اینکه اولین مرکز نوآوری کشور و اولین صندوق پژوهش و فناوری کشور در یزد راه اندازی شده است، افزود: تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان خدمات توسط این صندوق ارائه شده و از ۵۰ مورد وی سی که در کشور اتفاق افتاده، ۱۶ مورد مربوط به استان یزد بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان یزد با بیان اینکه نگاه استان، تحقق توسعه مبتنی بر فناوری است، عنوان کرد: در بحث صنعت هم توجه به حوزه دانش بنیان بسیار قابل توجه است.
وی تاکید کرد: خوشبختانه مصوبات حوزه علم و فناوری استان یزد برای سفر رئیس جمهور خوب است و امیدواریم با حمایت دولت، این طرح ها مصوب و تکمیل شود.
لطفی خاطرنشان کرد: درخواست های ما چند صد میلیارد پول نیست ما مسئول محتوا هستیم اما زیرساختها نیز باید برای تامین محتوا کامل شوند.
وی تصریح کرد: مسئولیت ما این است که دست فارغ التحصیلان دانشگاه را بگیریم و آنها را به صنعت وصل کنیم اما دغدغه ما فضا و بودجه بوده و از ماموریت اصلی غافل شده ایم که بخشی از این موضوع نیازمند توجه مسئولان است که خوشبختانه استاندار یزد در این زمینه حمایت داشته است.
لطفی اظهار داشت: زمین طرح جامع را نیاز داریم چون برخی شرکت های دانش بنیان نیاز به توسعه فضا و ایجاد کارگاه دارند و با یک بودجه ۱۰ میلیارد تومانی می توانیم فاز اول را قبل از نیمه سال ۹۹ آماده می کنیم اما لازم است دستور لازم در این زمینه به اداره راه و شهرسازی برای اختصاص زمین داده شود.
وی، در مورد اراضی ۱۱ هزار متری اطراف مجموعه پارک علم و فناوری نیز بیان کرد: نیاز به این زمین داریم و امیدواریم دستور لازم در این زمینه از سوی دفتر ریاست جمهوری به وزارت راه و شهرسازی داده شود.
را نیاز داریم که نیاز به دستور شما به راه و شهرسازی و سپس اختصاص بودجه برای ساخت آن دارد.