خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از سلول های قاتل سرطان برای درمان بیماری های بدخیم خونی

مهر | سلامت و پزشکی، استان‌ها | شنبه، 18 آبان 1398 - 15:14
اراک- پدر پیوند مغز استخوان ایران گفت: بهره گیری از سلول های قاتل سرطان در حال کشت، برای درمان سرطان سینه و بیماری های بدخیم خونی به زودی در کشور انجام می شود.
استخوان،مغز،پيوند،سرطان،درمان،مركز

به گزارش خبرنگار مهر، پروفسور اردشیر قوام زاده پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار داشت: در کشور ۱۹ مرکز پیوند مغز استخوان وجود دارد که تیم های بسیاری در آنها در حال فعالیت هستند و با راه اندازی بیستمین مرکز پیوند مغز و استخوان در استان مرکزی این آمادگی وجود دارد که هرچه سریع تر نیز در این زمینه شاهد اقداماتی باشیم.
پدر پیوند مغز استخوان ایران گفت: سلول های قاتل سرطانی در حال کشت است و پس از مشخص کردن بیماران آن ، برای سرطان پستان و بیماری های بدخیم خونی به زودی انجام می شود.
قوام زاده بیان کرد: مرکز جهاد دانشگاهی استان مرکزی با دانشگاه علوم پزشکی اراک باهم هماهنگ بوده تا در خصوص درمان سرطان پستان در شهرستان تفرش و اراک اقدامات لازم را انجام دهند و با راه اندازی مرکز پیوند مغز و استخوان در استان هزینه درمان بیماران سرطانی کاهش پیدا کند.
وی گفت: همانطور که سرطان در تمام دنیا افزایش پیدا می کند در ایران نیز با افزایش رو روبروست و این گونه نیست که تنها مربوط به ایران باشد پس با تشخیص به موقع می توان پیشگیری و درمان کرد.
پدر پیوند مغز استخوان ایران گفت: نام سرطان غلط است و بیماری است که قابلیت درمان دارد و باید با نام های دیگر عنوان شود.