خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلال و پرسپولیس پولدار می شوند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 18 آبان 1398 - 15:03
باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس تهران ظرف ۴۸ ساعت آینده پولدار می‌شوند.
باشگاه،استقلال،اپراتور،مديرعامل،مديران،ورزش

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت باشگاه استقلال، باتوجه به مشکلات مالی فراوان باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس تهران و طبق پیگیری‌های انجام شده توسط وزیر ورزش و جوانان، صبح امروز جلسه‌ای در دفتر معاونت ورزش قهرمانی بین مدیران ۲ باشگاه بزرگ پایتخت و مدیران اپراتور یکی از تلفن‌های همراه برگزار شد.
بیشتر بخوانید: جلسه مدیران استقلال با معاون وزیر ورزش برای تامین منابع مالی
در این نشست محمدرضا داورزنی، معاون وزیر، امیرحسین فتحی و کامران منزوی (مدیرعامل و عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال) محمدحسن انصاری‌فرد و علی رغبتی (مدیرعامل و عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس) حمید فرهنگ، مدیرعامل این شرکت اپراتور تلفن همراه و معاونان او حضور داشتند و پس از بحث و تبادل نظر و پیرو حسن نیت شرکت اپراتور تلفن همراه، مقرر شد ظرف ۴۸ ساعت آینده نسبت به پرداخت مطالبات ۲ باشگاه اقدام لازم انجام شود.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از استقلال و پرسولیس