تهیه و تدوین سند توسعه فرهنگی استان قزوین تسریع شود
قزوین- دادستان قزوین گفت: با تسریع در تهیه و تدوین سند توسعه فرهنگی استان و توجه به بومی سازی می توان زمینه کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسمی روز شنبه در جلسه با مدیرکل و معانان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین که در دادسرا برگزار شد اظهارداشت: توجه به فرهنگ و برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی می تواند به کاهش تشکیل پرونده در محاکم منجر شود.
دادستان قزوین تصریح کرد: بسیاری از نارسایی های فرهنگی و آسیب های اجتماعی در جامعه معمولا به صورت پرونده در دستگاه قضایی بروز می کند و اگر به مسائل فرهنگی توجه شود و مدیران فرهنگی مسئولیت های خود را درست انجام دهند این کمبود جبران می شود.
وی افزود: برگزاری نشست های تخصصی با حضور کارشناسان قضایی و فرهنگی می تواند فرصت مناسبی برای ارائه راهکار برای کاهش آسیب های اجتماعی باشد و در این میان استفاده از دیدگاههای گروههای مختلف جامععه نیز ضروری است.
از فعالیت های جزیره ای و موازی خودداری شود
دادستان قزوین یادآورشد: در کشور ما نهادها و دستگاه های متعددی متولی امور فرهنگی هستند که این وضعیت موجب شده شاهد موازی کاری و فعالیت های جزیره ای هم باشیم که سرمایه ها را هدر می دهد.
قاسمی اظهارداشت: در حوزه فعالیت های فرهنگی توجه به بومی سازی مهم است تا بر اساس مشکلات و چالش ها و مسائل فرهنگی هر منطقه بتوان راهکارهای عملی برای مقابله با آسیب ها اتخاذ کرد.
وی بیان کرد: استان قزوین با داشتن سابقه تاریخی، مذهبی و فرهنگی و شخصیت های برجسته بستر خوبی برای کارهای فرهنگی دارد و متولیان باید از این ظرفیت بخوبی استفاده کرده و سند توسعه فرهنگی استان را تهیه کنند.
دادستان قزوین گفت: موقعیت جغرافیایی استان هم موجب شده شاهد وجود اقوام و فرهنگ های متنوع باشیم که این موضوع باید یک فرصت برای تدوین برنامه های تاثیرگذار باشد.
تهیه سند توسعه فرهنگی استان قزوین تسریع شود
قاسمی اضافه کرد: موضوع حاشیه نشینی از دغدغه های رهبری و آسیب های اجتماعی کشور است که در برخی مناطق استان قزوین نیز دیده می شود که متولیان فرهنگی لازم است برای مقابله با این آسیب برنامه ریزی مدونی داشته باشند و برای آن فکری کنند.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین تاکید کرد: احیاء حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم از وظایف ذاتی دستگاه قضایی است و قوه قضاییه در راستای صیانت و حفاظت از منابع طبیعی، محیط زیست و بیت المال بویژه در دوره ریاست جدید قوه قضایی حساسیت زیادی دارد و معتقدیم بخش مهمی از تضییع بیت المال ناشی از خلاء های فرهنگی و قانونی است که مدیران فرهنگی باید با نظارت بر امور لازم است این مشکل را برطرف کنند.
وی افزود: به نظر می رسد همانگونه که داشتن پیوست زیست محیطی برای طرح های عمرانی ضروری است باید در همه کارها به پیوست فرهنگی هم توجه شود تا شاهد کاهش مشکلات و آسیب ها باشیم.
دادستان قزوین اظهارداشت: با هم افزایی، مشارکت، همراهی و همدلی مسئولان و مردم می توانیم با رسیدن به درک مشترک در امور فرهنگی برای تقویت باورهای دینی و فرهنگی و کاهش آسیب ها گام برداریم.
در ادامه اسماعیلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نیز گزارشی از وضعیت فرهنگی استان و برنامه های در دست اجرا ارائه داد.