خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطری جدی که فوتبال ایران را تهدید می‌کند

مشرق | ورزشی | شنبه، 18 آبان 1398 - 13:34
اصلی‌ترین مشکل این روزهای فوتبال ایران مشکل اقتصادی است.
ملي،تيم،فدراسيون،فوتبال،ويلموتس،بلژيكي

به گزارش مشرق ، کمتر از یک هفته تا بازی حساس تیم ملی فوتبال ایران با عراق در مقدماتی جام جهانی 2022 قطر و جام ملت‌های آسیا در چین باقی مانده اما هنوز مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی تیم ملی به ایران نیامده است.
رسانه‌های بلژیکی طی روزهای گذشته خبری مبنی بر تهدید مارک ویلموتس مبنی بر فسخ قراردادش با تیم ملی به دلیل نگرفتن مطالباتش مطرح کرده بودند.
خبری که مسوولان فدراسیون فوتبال آن را تایید یا تکذیب نکردند و تلاش کردند که به هر نحوی که شده بخشی از مبلغ قرارداد او را پرداخت کنند تا سرمربی بلژیکی تیم ملی به کارش ادامه دهد.
لیست تیم ملی امروز اعلام شد و ویلموتس هم که قرار بود مربی پروازی نباشد در روزهای آینده به ایران می‌آید تا بازیکنان تیم ملی خود را برای بازی با عراق آماده کنند.
تیم ملی سال‌ها است که مشکلات مالی دارد اما کم شدن درآمدها، فشار تحریم‌ها و مشکلاتی که انتقال پول برای فدراسیون فوتبال داشته، بر سختی کار فدراسیون نشین‌ها افزوده.
مسوولان فدراسیون فوتبال این روزها علاوه بر تهیه پول برای کادر خارجی تیم ملی، برای انتقال آن پول هم با چالشی جدی رو به رو هستند.