پروژه بلوار کردستان بهزودی تعیین تکلیف میشود
شهردار سنندج گفت: ظرف چند روز آینده و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، تا قبل از آغاز بارندگیهای بعدی پروژه بلوار کردستان به سرانجام میرسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حشمتالله صیدی پیشاز ظهر امروز در جریان بازدید وزیر کشور از پروژه بلوار کردستان با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از دهه 70 آغاز شده است، اظهار داشت: تاکنون حدود 30 میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده که بخشی از آن توسط پیمانکار انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پروژه بلوار کردستان از پیشرفت فیزیکی 90 درصدی برخوردار است، افزود: ظرف چند روز آینده و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، تا قبل از آغاز بارندگیهای بعدی این پروژه به سرانجام میرسد.
شهردار سنندج با اشاره به اینکه طول مسیر این پروژه 2300 متر است، گفت: پل واقع در پروژه بلوار کردستان دارای دهنه 28 متری و 56 عدد شمع بوده و ظرف مدت کوتاهی کارهای عملیات اجرایی آن انجام شده است.
محمد حسین محمدی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کردستان نیز در این بازدید گفت: این پروژه یکی از مسیرهای اصلی و در امتداد بلوار کردستان قرار گرفته و عمده آبهای سطحی به این مکان هدایت شده و دارای دبی ماکزیمم 80 مترمکعب بر ثانیه روانآب است.
وی با بیان اینکه در پروژه طول کانال اجراشده جمعآوری و هدایت آبهای سطحی بلوار کردستان برابر یکهزار و 450 متر است، افزود: در این پروژه 164 هزار مترمکعب خاکبرداری و حدود 24 هزار مترمکعب بتونریزی صورت گرفته است.
محمدی خاطرنشان کرد: در این پروژه بالغ بر دو هزار و 600 تن آرماتور مصرف و برای اجرای آن 192 میلیارد ریال هزینه شده که در یک ماه گذشته عملیات اجرایی آن تکمیل و تحویل شهرداری سنندج داده شد.
انتهای پیام/ش