خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری لیگ برتر گلف در هاله‌ای از ابهام

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 18 آبان 1398 - 11:54
گلفر ملی‌پوش می‌گوید: نمی‌دانیم لیگ برتر برگزار می‌شود یا نه.
ليگ،نوري،توجه،گلفر،تيمداري

ایسنا/لرستان گلفر ملی‌پوش می‌گوید: نمی‌دانیم لیگ برتر برگزار می‌شود یا نه.
ابراهیم نوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هنوز برنامه لیگ را نداده‌اند و باشگاه‌هایی مثل ملی حفاری و نفت مسجد سلیمان اگر تیمداری نکنند خیلی بد می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به سیاست وزارت نفت در خصوص تیمداری حضور این تیم‌ها در لیگ برتر گلف مشخص نیست.
نوری با بیان اینکه فصل پیش عضو تیم حفاری بوده، تصریح کرد: با توجه به این شرایط معلوم نیست امسال در صورت برگزاری لیگ چه تعداد تیم شرکت خواهند کرد.
این گلفر لرستانی با بیان اینکه امیدواریم اسپانسرها از این رشته المپیکی حمایت کنند، افزود: گلف ایران در صورت توجه بیشتر و داشتن چندین زمین استاندارد می‌تواند عملکرد بسیار خوبی در میادین بین‌المللی داشته باشد.
وی بیان کرد: با اینکه زمین استاندارد نداریم اما از برخی کشورها که از چنین زمین‌هایی برخوردار هستند جایگاه بهتری داریم.
نوری گفت: صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در اختتامیه رقابت‌های قهرمانی کشور حضور داشت و انتظار داریم از این رشته بیشتر حمایت شود.
انتهای پیام