خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزیده: امیدوارم لیگ فرسایشی نشود/ اکثر تیم‌ها هم‌سطح هستند

فارس | ورزشی | شنبه، 18 آبان 1398 - 11:24
سرمربی تیم والیبال شهرداری گنبد گفت: برگزاری دو بازی در هفته سخت است و به همین دلیل امیدوارم شاهد لیگی فرسایشی نباشیم.
ليگ،مسابقه،تيم،برگزاري،شرايط،هفته،بازي،حضور،گنبد،سپاهان

به گزارش خبرگزاری فارس، عظیم جزیده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد عملکرد تیمش در دیدار مقابل سپاهان در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور اظهار داشت: سپاهان تیم باکیفیتی دارد و شاهد بازی سطح بالایی بودیم.
پیش از این مسابقه هر دو تیم موفق به کسب دو پیروزی شده بودند و برای رسیدن به سومین پیروزی تلاش می‌کردند و همین موضوع حساسیت مسابقه را بالا برده بود.
وی ادامه داد: بسیار جنگنده و خوب ظاهر شدیم.
در بسیاری از لحظات مسابقات حریف را دچار چالش کردیم.
کار به ست پنجم کشیده شد و خوشبختانه توانستیم در ست حساس پنجم با تمرکز بازی کنیم و برنده شویم.
سپاهان تیم بسیار خوب و قابل احترامی است و شک ندارم که در ادامه مسابقات لیگ نتایج بسیار خوبی کسب خواهد کرد.
سرمربی تیم والیبال شهرداری گنبد گفت: شرایط لیگ امسال به گونه‌ای است که اکثر تیم‌ها در یک سطح قرار دارند و به همین دلیل نمی‌توان نتایج را پیش‌بینی کرد.
فکر می‌کنم امسال لیگ پویایی داشته باشد و در این مسیر هر تیمی بتواند بهتر از نظر ذهنی خود را آماده کند موفق‌تر خواهد بود.
جزیده با اشاره به برگزاری دو مسابقه در هفته خاطرنشان کرد: امیدوارم شاهد لیگی فرسایشی نباشیم، چراکه برگزاری دو مسابقه در هفته کمی سخت است.
باید شرایط سفرها را هم در نظر گرفت.
موضوع مسافت قطعاً در اواخر لیگ بازیکنان را خسته می‌کند؛ تیمی مثل گنبد برای حضور در برخی شهرها معمولاً باید دو پرواز را پشت سر بگذارد.
شاید با این شرایط یک بازی در هفته منطقی‌تر بود.
سرمربی تیم والیبال شهرداری گنبد درمورد برگزاری بازی بدون تماشاگر اصفهان گفت: جذابیت والیبال به حضور تماشاگرانش است.
وقتی تماشاگران در سالن نباشند، حساسیت مسابقه هم کم می‌شود.
حضور آنها شور و هیجان را به سالن‌ها می‌آورد و بازیکنان هم انگیزه می‌گیرند.
امیدوارم شرایط به نحوی پیش برود که دیگر شاهد برگزاری بازی‌ها بدون حضور تماشاگران نباشیم.
باید از نظر فرهنگی به سطحی برسیم که خانواده‌ها هم بتوانند در سالن‌ها حاضر شوند و در آرامش مسابقات را پیگیری کنند.
انتهای پیام/س