۱۴ هزار واحد مسکونی خسارت دیده از سیل در گلستان تعمیر شد
گرگان- مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: ۱۴ هزار واحد مسکونی خسارت دیده از سیل در گلستان تعمیر شد.

محمدتقی زمانی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین آمار عملکرد ستاد بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان اظهارکرد: در سیل و رانش اوایل سال ۹۸ در گلستان ۲۱ هزار و ۷۴۵ واحد مسکونی در استان خسارت دید که از این تعداد هفت هزار و ۷۰۷ واحد نیازمند احداث مجدد و بقیه تعمیری هستند.
وی افزود: تاکنون ۲۷ هزار و ۷۱۱ نفر از مالکان خسارت دیده به بانک های عامل معرفی که از این تعداد ۲۴ هزار و ۲۱۳ نفر موفق به عقد قرارداد شده اند.
زمانی نژاد گفت: همچنین تاکنون ۱۱۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به ۲۳ هزار مالک واحد خسارت دیده پرداخت شده است.
وی از اتمام عملیات تعمیر ۱۴ هزار و ۲۳ واحد سیل زده خبرداد و در خصوص سایر عملیات ساختمانی واحدهای احداثی بیان کرد: تا این لحظه سه هزار و ۳۳۹ واحد در مرحله آواربرداری، ۶ هزار و ۶۳۴ واحد معادل ۸۶ درصد در مرحله پی کنی، پنج هزار و ۳۵۵ واحد معادل ۶۹ درصد در مرحله اجرای فونداسیون، چهار هزار و ۳۳۶ واحد (۵۶ درصد) در مرحله اجرای اسکلت، دو هزار و ۷۷۹ واحد در مرحله اجرای سقف بوده و عملیات دیوارچینی هزار و ۸۲۵ واحد (۲۴ درصد) پایان یافته است.
زمانی نژاد همچنین از توزیع ۳۴ هزار تن سیمان رایگان اهدایی رهبر معظم انقلاب در بین سیل زدگان استان خبرداد.