سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمیدنژاد: "بانوی عمارت2" ساخته نمی شود

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 22:40
کارگردان بانوی عمارت درباره ساخت فصل دوم این سریال گفت: فعلا قرار نیست چنین اتفاقی بیفتد.
نصيريان،بهجت،عزيزالله،فرشادجو،فيلم،حضور،بازي،ساخت،نقش،نويسند ...

خلاصه خبر

در این نشست عزیزالله حمیدنژاد کارگردان، مجید مولایی تهیه کننده، احسان جوانمرد نویسنده به همراه بازیگرانی همچون شبنم فرشادجو، مریم مومن و نیکی نصیریان در غیاب صالح میرزا آقایی و حسام منظور حضور پیدا کردند.
بانوی عمارت با انگیزه و اشتیاق ساخته شد و کمبود بودجه و تخصیص نادرست برای بانوی عمارت مشکل ساز شده بود.
روی درام متمرکز شویم و غیرمستقیم به تاریخ بپردازیم.
حمیدنژاد درباره شباهت نوع پرداختش با آثار علی حاتمی گفت: او کارگردان بی نظیر با مولفه های شکوهمند بود اما این برداشت های شخصی بوده است.
من فیلم خودم را با مولفه های خودم ساختم.
جوانمرد نویسنده این سریال درباره برخی از شخصیت ها مثل "جواهر" و "بهجت الملوک" تصریح کرد: بهجت اتفاقا یکی از شخصیت های مهم در نمایندگی اقشاری در آن مقطع تاریخ بوده و به دلیل نیاز درام از این نوع شخصیت ها کمک گرفتیم.
اثر کاراکتر طلا را از موقعی که ورود می کند تا موقعیت های مختلف در روح درام جاری و ساری است.
بخشی از درام نشان دادن این نبودن ها و برجسته کردن این نبودن ها در درام اهمیت دارد.
مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه درباره ساخت فصل دوم بانوی عمارت، گفت: مذاکرات برای ساخت فصل دوم بانوی عمارت شروع شده تا به یک قصه و نوع پرداخت قدرتمند برسیم به زودی این کار آغاز می شود اما هنوز به این جمع بندی نرسیدیم.
شبنم فرشادجو بازیگر نقش مهرالنسا، تاکید کرد: من در عرصه تئاتر "خیمه شب بازی" را در لیست کاری خودم دارم اما در تلویزیون این تجربه را نداشتم، بازی در نقش مهرالنسا برای من یک چالش بود.